29/06/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Κάνναβη, κινητά και συσκευή GPS βρέθηκαν σε 43χρονο στο λιμάνι της Σάμου

samos24_narkotika

Στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Σάμου κατέσχεσαν 69,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα και μία συσκευή γεωεντοπισμού τύπου Airtag από 43χρονο αλλοδαπό, στη Χερσαία Ζώνη του Λιμένα Σάμου το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαΐου.

Ο έλεγχος έγινε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών. Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν συσκευασίες κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, εκτιμώμενης αξίας 1.500 ευρώ, καθώς και η συσκευή Airtag που, σύμφωνα με το Λιμεναρχείο, χρησιμοποιείται από κυκλώματα διακίνησης για την εξ αποστάσεως επιτήρηση ναρκωτικών και τη μείωση του κινδύνου εντοπισμού τους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Σάμου. Η κατασχεθείσα ποσότητα πρόκειται να αποσταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πουλούσε λευκά είδη χωρίς άδεια στο Βαθύ και συνελήφθη

Έκλεψαν ηλεκτρικό πατίνι στο Βαθύ -Ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι, δικογραφία και για γονέα

Έλεγχοι για κράνος σε 569 οδηγούς στη Σάμο

Συνελήφθη άνδρας στο Καρλόβασι για άσκοπους πυροβολισμούς με αεροβόλο όπλο

Συνάντηση των αστυνομικών της Σάμου με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ για την υποστελέχωση

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο