21/09/2026
Σαμιακά

Συνάντηση εν κρυπτώ» για τα αγριογούρουνα καταγγέλλει ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

agriogoroyna

Συνάντηση εν κρυπτώ για το ζήτημα των αγριογούρουνων καταγγέλλει ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος, κατηγορώντας το Υπουργείο Περιβάλλοντος και τον βουλευτή του νησιού ότι οργανώνουν συσκέψεις χωρίς να καλούν τον φορέα που εκπροσωπεί τους άμεσα πληγέντες.

Ο Σύλλογος υπογραμμίζει ότι ο ίδιος ανέδειξε το πρόβλημα, το οποίο μαστίζει την αγροτιά αλλά και το σύνολο του νησιού, και ότι αγνοείται επί της ουσίας παρότι κατέθεσε σχετικό ψήφισμα.

Το ψήφισμα υπέγραψαν 800 αγρότες και πολίτες του νησιού και κατατέθηκε στην Εισαγγελία, με αίτημα να δοθούν λύσεις στο πρόβλημα με τα αγριογούρουνα.

Ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος ζητά εδώ και τώρα άμεση ενημέρωση για τη συνάντηση, καθώς και για την εξέλιξη του ζητήματος, τα αποτελέσματα της μελέτης που διεξήχθη και τα μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ειδικό εποχικό βοήθημα οικοδόμων: Αιτήσεις έως 30 Νοεμβρίου, ποσό 1.064,12 ευρώ

Σάμος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 50χρονο Τούρκο που έπεσε από σκάφος αναψυχής

Νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε στο Μαλαγάρι

Πυργάκι Ψιλής Άμμου: Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής γενοκτονίας

Νέα μεταφορά 80 μεταναστών στη Σάμο με το Express Jet της SeaJets

Οινοποιείο Καρλοβάσου: Τελευταία ημέρα παραλαβής σταφυλιών η Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου