30/06/2026
Σαμιακά

Συνάντηση εν κρυπτώ» για τα αγριογούρουνα καταγγέλλει ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

agriogoroyna

Συνάντηση εν κρυπτώ για το ζήτημα των αγριογούρουνων καταγγέλλει ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος, κατηγορώντας το Υπουργείο Περιβάλλοντος και τον βουλευτή του νησιού ότι οργανώνουν συσκέψεις χωρίς να καλούν τον φορέα που εκπροσωπεί τους άμεσα πληγέντες.

Ο Σύλλογος υπογραμμίζει ότι ο ίδιος ανέδειξε το πρόβλημα, το οποίο μαστίζει την αγροτιά αλλά και το σύνολο του νησιού, και ότι αγνοείται επί της ουσίας παρότι κατέθεσε σχετικό ψήφισμα.

Το ψήφισμα υπέγραψαν 800 αγρότες και πολίτες του νησιού και κατατέθηκε στην Εισαγγελία, με αίτημα να δοθούν λύσεις στο πρόβλημα με τα αγριογούρουνα.

Ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος ζητά εδώ και τώρα άμεση ενημέρωση για τη συνάντηση, καθώς και για την εξέλιξη του ζητήματος, τα αποτελέσματα της μελέτης που διεξήχθη και τα μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κομισιόν δικαιώνει την καταγγελία γιατρού για τις εφημερίες στο Νοσοκομείο Σάμου

Πρώτη σε όλο τον νομό Σάμου η Αλεξάνδρα Ρήγινου με 18.875 μόρια

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Πλάκα Παλαιοχωρίου

Πάνω από 180 Πρυτάνεις και καθηγητές φτάνουν στη Σάμο για τη Σύνοδο

Φωτιά σε οικοπεδικό χώρο στους Μυτιληνιούς Σάμου

Νοσοκομείο Σάμου: Από τις 14 θέσεις γιατρών που προκηρύχθηκαν, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για τις 9