17.8 C
Σάμος
12/10/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Σύλληψη για ναρκωτικά μετά από έλεγχο στο Λιμάνι Μαλαγαρίου

Σύλληψη για Ναρκωτικά μετά από έλεγχο στο Λιμάνι Μαλαγαρίου

 

Στη σύλληψη ενός 43χρονου ημεδαπού προχώρησαν το μεσημέρι σήμερα στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Σάμου, με την κατηγορία της παράβασης του άρθρου 20 του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε κατά την αποβίβασή του στο λιμάνι Μαλαγαρίου της Σάμου από επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά. Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημά του, βρέθηκε εντός χειραποσκευής μία πλαστική συσκευασία που περιείχε πέντε ισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 102 γραμμαρίων. Επιπλέον, σε χάρτινη συσκευασία εντοπίστηκαν και τρία δισκία της ουσίας «Αλπραζολάμη», χωρίς τη σχετική ιατρική συνταγή.

Ο έλεγχος επεκτάθηκε και σε σωματική έρευνα, κατά την οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 43χρονου ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ. Όλα τα ανευρεθέντα αντικείμενα και ουσίες κατασχέθηκαν από το Λιμεναρχείο Σάμου, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

Related posts

Σάμος: Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή

admin

Δύο διακομιδές από Πάτμο και Φούρνους στη Σάμο

admin

29 παραβάσεις για κράνος στη Σάμο, Λέσβο και Χίο – Τι έδειξαν οι έλεγχοι της Τροχαίας

admin

Συνελήφθη 23χρονος για διευκόλυνση παράνομης εισόδου 12 ατόμων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αισθητή μείωση στους τροχονομικούς ελέγχους – 391 έλεγχοι και 14 παραβάσεις την προηγούμενη εβδομάδα

admin

Υποσχέθηκε επίδομα – του άρπαξε 3.000€: Εξιχνιάστηκε απάτη στη Σάμο

admin

Τον περίμεναν στο λιμάνι: 30χρονος έφτασε με «βαλίτσα» γεμάτη ναρκωτικά – Αξία 25.000€

admin

Συνελήφθη 48χρονος στη Σάμο – Εκκρεμούσε απόφαση των Δικαστικών Αρχών Αθηνών

admin

Σάμος: Απάτες σε βάρος ηλικιωμένων με λεία 21.500 ευρώ

admin