20.5 C
Σάμος
31/10/2025
Πολιτικά

Συνάντηση Στεφανάδη με Μητσοτάκη: Τα ζητήματα Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων και η επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο επίκεντρο

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο Βουλευτής Σάμου της Ν.Δ., κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Στεφανάδης έθεσε υπόψη του Πρωθυπουργού σκέψεις και προτάσεις για γενικότερα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα που αφορούν τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους. Ο Βουλευτής, αναγνωρίζοντας πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει υλοποιήσει πολλές από τις δεσμεύσεις της, παρουσίασε λεπτομερώς στον κ. Μητσοτάκη τα εκκρεμή θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται της Υγείας, των Έργων Υποδομής, της Αποκατάστασης των Σεισμόπληκτων, του Τουρισμού, της Αγροτικής Παραγωγής, του Μεταναστευτικού, της Παιδείας και των Συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Στεφανάδη, ο Πρωθυπουργός, ο οποίος είναι πλήρως ενήμερος για τα προβλήματα του ακριτικού νομού μέσω των αρμόδιων Υπουργών, υποσχέθηκε την παροχή οδηγιών για τον συντονισμό και την επιτάχυνση των απαιτούμενων λύσεων.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε στον Βουλευτή Σάμου την πρόθεσή του να επισκεφθεί σύντομα τη Σάμο, στο πλαίσιο των περιοδειών του στην Περιφέρεια.

Related posts

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Οι πιο βαθιοί σεισμοί δεν είναι της γης, αλλά της ψυχής»

admin

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα για το πρόβλημα των αγριόχοιρων στη Σάμο

admin

Σεισμόπληκτοι Σάμου: Τα νούμερα της αποκατάστασης – 876 επιδοτήσεις ενοικίου, 127 άδειες επισκευής και 101 βεβαιώσεις κατεδάφισης

admin

Παρέμβαση Βουλευτή Σάμου για τον υπερπληθυσμό αγριόχοιρων – Τι απαντά το Υπουργείο

admin

Νέα Δημοκρατία: Εσωκομματικές εκλογές στις 23 Νοεμβρίου — Ανακοίνωση από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής Σάμου

admin

ΔΕΕΠ Σάμου: Πετρούσκας και Ζαφείρης στην κούρσα για την προεδρία

admin

Απολογισμός 36ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου – Ρεκόρ, διεθνής αναγνώριση και νησιωτική ενότητα

admin

Χριστόδουλος Στεφανάδης: Παρουσίαση έργων και δράσεων της κυβέρνησης στο Ν. Σάμου

admin

Δεν θα είναι υποψήφιος για τη ΔΕΕΠ Σάμου ο Ευάγγελος Καπλαντζής

admin