23/05/2026
Πολιτικά

Στη Σάμο την Πέμπτη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Σάμο την Πέμπτη 21 Αυγούστου, με στόχο να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Πλεύρης θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος», όπου θα ξεκινήσει τις επαφές του. Θα επισκεφθεί αρχικά το γραφείο του βουλευτή Σάμου και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις εργασίας με τους δημάρχους τόσο της Ανατολικής όσο και της Δυτικής Σάμου, με τους οποίους αναμένεται να συζητήσει τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Έμφαση αναμένεται να δοθεί στην επίσκεψη του Υπουργού στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή (ΚΕΔ) του νησιού, όπου θα ενημερωθεί για τις συνθήκες λειτουργίας και τη διαχείριση των ροών.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με γεύμα και στη συνέχεια ο Υπουργός θα αναχωρήσει από το νησί.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Καρυστιανού παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη την Ιδρυτική Διακήρυξη του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»

Στεφανάδης για «Πόθεν Έσχες»: «Δεν κρύβω σκελετούς στην ντουλάπα»

Αναφορά στη Βουλή για τις συνθήκες στο Ειδικό Σχολείο Σάμο

510.000 ευρώ για ανακαίνιση τριών σχολείων σε Καρλόβασι, Ράχες και Εύδηλο

ΚΚΕ Σάμου για το δυστύχημα στο Ηραίο: Ολόκληρο νησί χωρίς Επιθεώρηση Εργασίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια

Σάμος: Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτη μας