27/04/2026
Σαμιακά

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης ένας άνδρας που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας, ο οποίος διέμενε στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή (ΚΕΔΝ) του νησιού, νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική και φέρεται να αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μετανάστης φέρεται να χρησιμοποίησε ένα καλώδιο τηλεόρασης, το οποίο έδεσε στον βραχίονα στήριξης της συσκευής, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Η τραγική αυτή εξέλιξη αναδεικνύει για ακόμα μια φορά το σοβαρό ζήτημα της έλλειψης ψυχιατρικής υποστήριξης στο νησί, καθώς δεν υπάρχουν ψυχίατροι σε δημόσιες δομές, αλλά μόνο δύο ιδιώτες.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Βαρύ πένθος στον Μαραθόκαμπο Σάμου για τον χαμό της 30χρονης Κατερίνας, νοσηλεύτριας στο ΠΑΓΝΗ

Θέση υδρονομέα στον ΤΟΕΒ Κάμπου Σάμου: Aιτήσεις έως 30 Απριλίου

Η Ιωάννα Καραγιάννη τερμάτισε στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και ετοιμάζεται για τον ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

Απεργία σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ: Διαδήλωση έξω από το Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου

Σάμος: Εννέα γιατροί παρουσίασαν τα νεότερα δεδομένα για τον εμβολιασμό σε εσπερίδα του «ΕυΠο»

Δώδεκα χρονών σκυλίτσα κακοποιήθηκε άγρια στη Σάμο