27.8 C
Σάμος
01/07/2025
Σαμιακά

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων στην έκθεση Travel Turkey Izmir

Banner Samos24

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου ενημερώνει τους επαγγελματίες του τουρισμού ότι θα συμμετέχει και πάλι στη μεγάλη Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «Travel Turkey Izmir 2017» που θα πραγματοποιηθεί 7-10 Δεκεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στη μεγάλη αγορά της Τουρκίας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο μας στο τηλέφωνο 6944570015 (Νίκος Στεφανής) και με το ταξιδιωτικό γραφείο «SAMOS TRAVEL SERVICES Κυπραίος Εμμανουήλ» – Θεμιστοκλή Σοφούλη 7, στα τηλέφωνα 2273300506 & 6971554031, που έχει αναλάβει τη μεταφορά και διαμονή μας στην Σμύρνη.

Η αποστολή για την Τουρκία θα αναχωρήσει από το Βαθύ την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και θα επιστρέψει την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

Το Επιμελητήριο Σάμου χρηματοδοτεί όλη αυτή την προσπάθεια με την ενοικίαση χώρου 30m2 και την κατασκευή περιπτέρου ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των επαγγελματιών για προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας.

Αν κάποιος επιθυμεί να στείλει υλικό για την έκθεση (εφόσον δεν παρευρεθεί εκεί) μπορεί να το προσκομίσει έως και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

 

Related posts

Πάνω από 50 παιδιά στην πρώτη περίοδο των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης

admin

Από 2 Ιουλίου: Το Ανανεωμένο Superstar II της Seajets «βάζει πλώρη» για Σάμο και Δωδεκάνησα

admin

ΓΕΛ Καρλοβασίων: Θρίαμβος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις – Δύο πρωτιές στον Νομό Σάμου!

admin

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις Προσκλήσεις «Επιχειρώ πράσινα» στα μικρά νησιά, ύψους 50 εκ. ευρώ

admin

Η Εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

admin

Ε.Ο.Σ.Σάμου: Οδηγίες για την καταπολέμηση της ευδεμίδας στα αμπέλια

admin

Καρλόβασι: Άγριος ξυλοδαρμός 18χρονου από παρέα νεαρών – Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και εξάρθρωση ώμου

admin

Διαχείριση και πυροπροστασία των δημοτικών δασών- Αειφορία και βιώσιμη ανάπτυξη

admin

Λουκέτο την Τρίτη 1 Ιουλίου σε συνεργεία και φανοποιεία της Σάμου λόγω ψηφιακού πελατολογίου

admin