15 C
Σάμος
30/10/2025
Σαμιακά

Zητήθηκε μετακίνηση παιδιάτρου από το Νοσοκομείο Ικαρίας σε αυτό της Σάμου

Με χθεσινή απόφαση της η διοικήτρια του Γ.Ν Σάμου ενέκρινε την μετακίνηση παιδιάτρου του Νοσοκομείου Ικαρίας στο Νοσοκομείο της Σάμου , για κάλυψη επειγουσών αναγκών του παιδιατρικού τμήματος.

Οι αντιδράσεις του Συλλόγου Εργαζομένων είναι έντονες προχωρώντας σε 24ωρη απεργία σήμερα και καλώντας σε επείγουσα Γενική Συνέλευση.

«Αιφνίδια, ύπουλα, προκλητικά και παρά τις διαβεβαιώσεις από την υποδιοικήτρια της 2ης ΥΠΕ ότι δεν θα γίνει καμία μετακίνηση παιδιάτρων από το νοσοκομείο μας προς αυτό της Σάμου, τελικά χθες, με έγγραφό της, η διοίκηση του ΓΝ Σάμου προχωράει στην μετακίνηση της μίας παιδιάτρου, αρχικά για την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου.

Κατόπιν τούτου και βάση αποφάσεων γενικών συνελεύσεων δηλώνουμε πως θα αγωνιστούμε δυναμικά έως ότου και αυτή η μετακίνηση να μείνει στα χαρτιά και προχωράμε για σήμερα σε 24ωρη απεργία με ανοιχτή συνέλευση εργαζομένων στο προαύλιο του νοσοκομείου από τις 11 το πρωί.

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας σε περίπτωση που η διοίκηση του νοσοκομείου Σάμου εμμείνει στην παράλογη αυτή μετακίνηση, με δράσεις που θα ανακοινωθούν σε νέο δελτίο τύπου” αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ικαρίας.

Related posts

Νεκρή μεσογειακή φώκια εντοπίστηκε νότια της Σάμου

admin

Ανοιχτή επιστολή του Τ.Ε.Ε. Σάμου προς τον Πρωθυπουργό: «Στον επόμενο, μεσαίας ή μεγάλης έντασης σεισμό στη Σάμο θα γίνει μακελειό»

admin

Συγκινεί ο πατέρας της 11χρονης Καλλιόπης από τη Σάμο: «Η βοήθειά σας είναι υπέρ αρκετή»

admin

Βράβευση μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Σάμου την Κυριακή 2 Νοεμβρίου

admin

Το πιο όμορφο «ΟΧΙ» ειπώθηκε από εννέα παιδιά στον Πλάτανο Σάμου

admin

Με περηφάνια και συγκίνηση ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Σάμο

admin

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στη δυτική Τουρκία – Έγινε αισθητός σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

admin

Οκτώ ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στη Λέσβο για τη Σύνοδο ERUA 2025

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Σάμου

admin