24/06/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Αεροδρόμιο Σάμου: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές με πλαστά έγγραφα

RemasterDirector_1a5c03258

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών γυναικών, ηλικίας 26 και 28 ετών, προχώρησαν σήμερα, Παρασκευή 11 Απριλίου 2025, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου στον αερολιμένα της Σάμου. Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθείσες επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αθήνα, χρησιμοποιώντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα ένα διαβατήριο και ένα δελτίο αιτούντος ασύλου, τα οποία κατά τον έλεγχο αποδείχθηκαν πλαστά.

Οι πλαστές ταξιδιωτικές ταυτότητες, καθώς και δύο κάρτες επιβίβασης που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν από τις αρχές.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου, το οποίο και θα συνεχίσει τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Έλεγχοι για κράνος σε 569 οδηγούς στη Σάμο

Συνελήφθη άνδρας στο Καρλόβασι για άσκοπους πυροβολισμούς με αεροβόλο όπλο

Συνάντηση των αστυνομικών της Σάμου με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ για την υποστελέχωση

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στον Μαραθόκαμπο Σάμου, κατασχέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη

Σύλληψη 27χρονου στο αεροδρόμιο Σάμου με πλαστό δελτίο ασύλου