08/07/2026
Δήμος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στη θέση «Φανάρια»

20240624_114503

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ λόγω των εργασιών επισκευής του κεντρικού δικτύου ύδρευσης στη θέση «Φανάρια», στη διασταύρωση των οδών Ι. Λεκάτη και Κανάρη στη Δ.Κ. Βαθέος.

Από την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, θα υπάρξουν οι εξής αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων:

  1. Δρόμος Κλειστός στη Θέση «Φανάρια»:
  • Κλείσιμο της διασταύρωσης της οδού Ι. Λεκάτη προς Κανάρη.
  • Ανοιχτός δρόμος στην Ι. Λεκάτη με κατεύθυνση προς τον ναό Αγίου Σπυρίδωνα, την Περιμετρική οδό και τα Προσφυγικά.
  1. Δρόμος Κλειστός στη Διασταύρωση της Οδού Νοέμη Νταέλ προς «Φανάρια»:
  • Η κίνηση θα διεξάγεται από την παραλιακή οδό Θεμ. Σοφούλη.
  • Αδιέξοδο – ανοιχτή δίοδος στη Νοέμη Νταέλ προς «Φανάρια» μόνο για την εξυπηρέτηση των διαμενόντων.

Η ολική διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει στο τμήμα αυτό από τις 25 Ιουνίου 2024 λόγω των αναγκαίων εργασιών. Θα υπάρχει μέριμνα για την έκτακτη διέλευση πυροσβεστικού οχήματος ή ασθενοφόρου σε περίπτωση ανάγκης.

Για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, συνιστάται στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τοπικών αρχών και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές όπου είναι δυνατόν.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ανατολική Σάμος: Αυτή είναι η σύνθεση του Προεδρείου και της Δημοτικής Επιτροπής

Νέο σφαγείο στη Σάμο: Ομόφωνη απόφαση για τους Μυτιληνιούς

178 σεισμόπληκτα κτίρια απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ανοίγει τις επόμενες ημέρες το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου

Δύο Δημοτικά Συμβούλια στη Σάμο με επίκεντρο το μεταναστευτικό

Στη Σάμο ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ – Συναντήσεις με τους δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου