12/06/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Σύλληψη οδηγού μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα, 11 Ιουλίου 2024, στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Μυτιληνιών στη Σάμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα. Το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 51χρονος ημεδαπός και το δεύτερο ένας 40χρονος ημεδαπός. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, τραυματίστηκε ο οδηγός του πρώτου οχήματος.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος με το όχημά του, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 40χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 40χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Χειροπέδες σε δύο επιχειρηματίες στο Πυθαγόρειο Σάμου για διατάραξη κοινής ησυχίας

Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κακομεταχείριση πέντε σκύλων στη Σάμο

Σύλληψη στην Ικαρία για κακομεταχείριση αγελάδας

Συνελήφθησαν στο Καρλόβασι λίγο πριν φύγουν με το πλοίο – είχαν κλέψει 4.800 ευρώ και κοσμήματα από σπίτι στο Βαθύ

Σύλληψη 25χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 21χρονης στην παραλία Γάγκου

2.223 έλεγχοι για κράνος στο Βορειοανατολικό Αιγαίο – 20 παραβάσεις στη Σάμο