17/09/2025
Πολιτικά

Ευρεία σύσκεψη με τον Υπουργό Υγείας για τα προβλήματα Yγείας στο Νομό Σάμου

Ο Βουλευτής του Νομού Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στην Αθήνα για τα προβλήματα υγείας που απασχολούν το νομό.

Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, η συνάντηση θα λάβει χώρα την προσεχή Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024, στο Υπουργείο Υγείας. Ο Βουλευτής επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, και ζήτησε επείγουσα συνάντηση για να συζητήσουν τα προβλήματα υγείας του νομού. Ο Υπουργός αποδέχθηκε άμεσα το αίτημα, ανεξάρτητα από μελλοντική του επίσκεψη στη Σάμο.

Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, οι Δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, οι Δήμαρχοι Ικαρίας και Φούρνων, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, με τους οποίους ο Βουλευτής έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία.

Ο Βουλευτής είναι αισιόδοξος ότι από τη σύσκεψη αυτή θα προκύψουν θετικά και άμεσα αποτελέσματα που θα ωφελήσουν τον νομό και τους κατοίκους του.

Related posts

Eλλείψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου – Ερώτηση Στεφανάδη στη Βουλή και η απάντηση του Υπουργείου

admin

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin