15/08/2026
Σαμιακά

Νοσοκομείο Σάμου: Δέκα επιπλέον εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας

nosokomeio

Με δέκα επιπλέον εργαζομένους ενισχύεται από σήμερα η υπηρεσία καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, μετά την υπογραφή σύμβασης με συνεργείο καθαριότητας. Το προσωπικό της υπηρεσίας σχεδόν τριπλασιάζεται, καθώς μέχρι τώρα οι ανάγκες του Νοσοκομείου καλύπτονταν από επτά εργαζομένους.

Η Διοίκηση αναφέρει ότι η προσθήκη θα επιτρέψει την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αυξημένων αναγκών και θα ενισχύσει το έργο του υπάρχοντος προσωπικού, το οποίο ευχαριστεί για την καθημερινή του προσφορά.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η καθαριότητα δεν είναι ζήτημα αισθητικής, αλλά βασικός πυλώνας πρόληψης των λοιμώξεων και προστασίας της δημόσιας υγείας. Στόχος, όπως σημειώνεται, είναι ένα περιβάλλον πιο ασφαλές και ποιοτικό για ασθενείς, συνοδούς και προσωπικό, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες νοσηλείας και εργασίας.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πυροσβεστική: Τρεις συλλήψεις για θερμές εργασίες σε Λέσβο και Χίο, τσουχτερά πρόστιμα

Η επιθυμία της οικογένειας του Νίκου Κακλαμάνη: αντί στεφάνων, στήριξη στον Σύλλογο «Ευ Πο»

Αύξηση 10,9% στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Σάμου τον Ιούλιο

Ψήφισμα του Νοσοκομείου Σάμου για την απώλεια του Νίκου Κακλαμάνη

Σάμος: Επείγουσα αεροδιακομιδή 13χρονου στην Αθήνα με συμπτώματα νόσου των δυτών

Ο πρώην Διοικητής ΓΝ Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος προτείνει να ονομαστεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού σε «Νίκος Κακλαμάνης»