21/11/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Νεκρός 68χρονος λουόμενος σε παραλία στη Δυτική Σάμο

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Καρλοβασίου για την ύπαρξη δύο (02) κολυμβητών σε δυσχερή θέση στην παραλία του Καρλοβασίου.

Αμέσως, στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου βρισκόταν ένα ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου και παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε έναν 68χρονο αλλοδαπό, ενώ και η 56χρονη αλλοδαπή κολυμβήτρια (υπήκοοι Δανίας αμφότεροι) βρισκόταν εκτός της θάλασσας.

Στη συνέχεια, οι δύο κολυμβητές μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 68χρονου, ενώ η 56χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για ιατρική παρακολούθηση.

Από το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Related posts

Δύο συλλήψεις για κάνναβη στο Καρλόβασι το Σαββατοκύριακο

Πρόστιμο σε κάτοχο σκύλων μετά τον θάνατο αδέσποτης γάτας στο Βαθύ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό της 113ης επετείου της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα

Νοσοκομείο Σάμου – δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας

2.035 έλεγχοι και 21 παραβάσεις για μη χρήση κράνους στο Βόρειο Αιγαίο

Τροχαίο με τραυματία στον Άγιο Γεώργιο Μύλων Σάμου

Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου Γιώργος Μπράνης: Αυτεπάγγελτοι έλεγχοι για την προστασία των ζώων

Έλεγχοι σε λέσχες φιλάθλων και γραφείο κόμματος στη Χίο

Δύο συλλήψεις σε Σάμο και Ικαρία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή με μαχαίρι