17.8 C
Σάμος
30/10/2025
Περιφερειακά

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γ.Καλτάκης σε σύσκεψη εργασίας για τον τουρισμό

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Χίο, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης με αρμοδιότητες στον Τουρισμό, συμμετείχε σε σύσκεψη εργασίας με τον Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη, τον Δήμαρχο Χίου κ. Μαλαφή, τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Βρουλή και κ. Νύκτα, καθώς και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μάρκου.

Η σύσκεψη είχε ως κύριο θέμα συζήτησης τις προοπτικές επιπλέον προώθησης του τουριστικού προϊόντος. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, επισημάνθηκε η μεγάλη ικανοποίηση των φορέων για την πορεία της τουριστικής σεζόν, η οποία πλησιάζει στο τέλος της, με θετικά αποτελέσματα και υψηλή επισκεψιμότητα.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με την δέσμευση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για συνεχή συνεργασία με στόχο την επίτευξη βιώσιμης και ισχυρής τουριστικής ανάπτυξης στα νησιά μας.

Related posts

Κλείνουν Υποκαταστήματα ΕΛΤΑ στο Βόρειο Αιγαίο: Έντονη δυσαρέσκεια Μουτζούρη

admin

Εγκαίνια του Αλιευτικού Καταφυγίου Αγίας Παρασκευής Σάμου την Τρίτη 4 Νοεμβρίου

admin

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για την 28η Οκτωβρίου

admin

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου και Λογοδοσία Περιφερειακής Αρχής

admin

Προχωρά η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Θεσσαλίας – Βορείου Αιγαίου | Κοινή Διεκδίκηση

admin

Ευρεία τηλεδιάσκεψη για τους αγριόχοιρους στη Σάμο

admin

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών “ANUGA 2025

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

admin

Απαγόρευση καύσης σε ισχύ έως το τέλος Οκτωβρίου – Αυστηρή προειδοποίηση από την Πυροσβεστική

admin