10/05/2026
Σαμιακά

Συμβολικός Περίπατος για το Greece Race for the Cure® στη Σάμο

Την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο συμβολικός περίπατος που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων, Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου “ΕυΠο”, στο πλαίσιο του Greece Race for the Cure® 2024.
Οι συμμετέχοντες φορούσαν τα μπλουζάκια του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” και συμμετείχαν με καλή διάθεση και χαμόγελο. Η διαδρομή ξεκίνησε από το κατάστημα Hondos Center και κατέληξε στο τουριστικό Λιμάνι Βαθέος, με την επιστροφή των συμμετεχόντων στο αρχικό σημείο.
Με τη συμμετοχή του Συλλόγου, το μήνυμα “ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ” μεταφέρθηκε και στη Σάμο, τονίζοντας τη σημασία της ομαδικής προσπάθειας και της υποστήριξης στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στο ΦΕΚ η απόφαση για πύλη εισόδου-εξόδου στο Καρλόβασι – Σε ισχύ για 8 μήνες

Απεργία δημοσίων υπαλλήλων στις 13 Μαΐου με συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία

13 νέες μόνιμες θέσεις ιατρών προκηρύχθηκαν στο Νοσοκομείο Σάμου

Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου και ΠΦΠΟ: Καμία συγκάλυψη για τον θάνατο του σκύλου στο Αβάντι

Πανελλήνιες 2026: Ημερίδα για γονείς και μαθητές την Τετάρτη στο Νοσοκομείο Σάμου

Στα 10 καλύτερα κρασιά του κόσμου η Σάμος