30/09/2026
Σαμιακά

Ανάκληση εκθέσεων βεβαίωσης παράβασης ΚΟΚ

201503161037358356 (1)

Σήμερα 22/01/2018, το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου παρουσία του Δημάρχου Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλου, συνεδρίασε εκτάκτως με μοναδικό θέμα την ανάκληση εκθέσεων βεβαίωσης παράβασης ΚΟΚ στο χώρο του τουριστικού λιμένα Σάμου κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 21/01/2018 (αριθ. 1/2018 Απόφαση).

Κατόπιν τούτου, ενημερώνουμε το κοινό ότι όσοι από τους συμπολίτες μας κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα έλαβαν βεβαίωση παράβασης ΚΟΚ από το γραφείο Τροχαίας του Λιμεναρχείου Σάμου, για παράνομη στάση-στάθμευση αποκλειστικά και μόνο στο τμήμα του λιμένα που περιλαμβάνει τον παλαιό Επιβατικό Σταθμό, το χώρο αναστροφής περιμετρικά του κτιρίου και το παλαιό τμήμα πρόσδεσης πλόων εξωτερικού, θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της υπηρεσίας μας προκειμένου να καταθέσουν τις σχετικές παραβάσεις, οι οποίες και θα ανακληθούν.

Όσοι έχουν προβεί σε ηλεκτρονική πληρωμή μέσω τραπεζικού συστήματος, θα πρέπει να προσκομίσουν επιπρόσθετα το σχετικό παραστατικό πληρωμής, προκειμένου η υπηρεσία μας να προβεί στην επιστροφή του αντιτίμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κικίλιας για BLUE CARRIER 2: Ελεγχόμενη η κατάσταση του πλοίου

Μηδενική ανοχή στο κράνος: Η Αστυνομία βεβαίωσε 34 παραβάσεις σε Λέσβο, Χίο και Σάμο μέσα σε μία εβδομάδα

Σάμος: Στάση εργασίας εκπαιδευτικών κατά των συγχωνεύσεων

Οικονομική στήριξη για τις επιχειρήσεις στο Καρλόβασι ζητά ο δήμαρχος Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους μετά τη φωτιά στο «Blue Carrier 2»

Επιμελητήριο Σάμου: Ζητά έκτακτα δρομολόγια από τον Πειραιά μετά τη φωτιά στο BLUE CARRIER 2

Ομάδες κοινωνικής και συναισθηματικής αγωγής στη Σάμο