25 C
Σάμος
15/09/2025
Πολιτικά

Δήλωση του συντονιστή της ΝΕ Σάμου ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Κακλαμάνη

Δήλωση του συντονιστή της ΝΕ Σάμου ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Κακλαμάνη.

Είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω, ότι, οι φερόμενοι ως «ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ», ουδέποτε είχαν την παραμικρή οργανωτική ή πολιτική σχέση με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επώνυμη κριτική στην κυβέρνηση, και η πιο σκληρή, είναι σεβαστό, αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων. Το να υποδύεσαι κάτι που δεν είσαι και να κρύβεσαι στην ανωνυμία του διαδικτύου, για χτυπήσεις πισώπλατα, είναι ανηθικότητα και αλητεία.

Στα δύσκολα κρινόμαστε όλοι. Ζούμε μια ανείπωτη τραγωδία. Ακόμα μερτάμε απώλειες και πληγές. Όλα να γίνουν στην ώρα τους, ευθύνες, αιτίες και μέτρα για το αύριο. Στο μεταξύ, ας αφήσουμε λίγο χώρο στο θρήνο και τη σιωπή. Ας προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο σεμνοί και καλύτεροι άνθρωποι.

 

Νίκος Σ. Κακλαμάνης

Related posts

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin