23.3 C
Σάμος
18/09/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος πολίτη στην Ικαρία

 

 

Ταυτοποιήθηκαν δύο (2) άτομα για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε προ πενταμήνου περίπου σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, στην Ικαρία.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 30 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 47χρονος παρήγγειλε από ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ανταλλακτικά δικύκλου οχήματος και ακολούθως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους δύο (2) δράστες, συμφωνώντας την πραγματοποίηση της αγοραπωλησίας αυτών, έναντι του χρηματικού ποσού των -450- ευρώ, το οποίο κατέθεσε μέσω τραπέζης σε λογαριασμό του 30χρονου.

Ακολούθως, όταν ο 47χρονος παρέλαβε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, δέμα με τα ανταλλακτικά, διαπίστωσε ότι η παραγγελία ήταν ελλιπής και ένα εξ’ αυτών ήταν μη λειτουργικό.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου.

Related posts

Καρλόβασι: Γυναίκα συνελήφθη για πώληση καπνικού προϊόντος σε ανήλικο

admin

Υπόθεση λαθρεμπορίας στη Χίο: 12.500 κινητά εντοπίστηκαν από το Λιμενικό

admin

Σύλληψη 47χρονου στη Σάμο για ναρκωτικά και κλοπές

admin

Τροχαίο με Γερμανούς τουρίστες στον δρόμο Βαθύ–Πυθαγόρειο

admin

Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας σε ισχύ: Βαρύτερες ποινές, αυστηρότερος έλεγχος

admin

Tο Λιμενικό ακινητοποίησε ταχύπλοο διακινητών – Συνελήφθησαν οι χειριστές

admin

Συλλήψεις 30χρονου με καταδικαστική απόφαση για ναρκωτικά και 23χρονου με πλαστό διαβατήριο

admin

Κρυψώνα σε παρτέρι αποκάλυψε πλαστά έγγραφα – Σύλληψη δύο ανηλίκων στo Καρλόβασι

admin

Τροχαίο υλικών ζημιών στα Κοντακαίικα – Οδηγός σε κατάσταση μέθης

admin