17/06/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης στην Ικαρία

Ταυτοποιήθηκαν τρία (3) άτομα, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου, περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε προ δεκαμήνου περίπου, σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, στην Ικαρία.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33, 41 και 74 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 33χρονος προέβη σε ανάρτηση στο διαδίκτυο, αγγελίας πώλησης επίπλου, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθή.

Ακολούθως, ο παραπάνω δράστης ερχόμενος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 30χρονο, υποψήφιο αγοραστή, κατάφερε να τον πείσει, εξαπατώντας τον, να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των -340- ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε ότι ο παραπάνω τραπεζικός λογαριασμός ανήκει στους τρεις (3) δράστες.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στον Μαραθόκαμπο Σάμου, κατασχέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη

Σύλληψη 27χρονου στο αεροδρόμιο Σάμου με πλαστό δελτίο ασύλου

Τροχαίο με τραυματισμό στο Καρλόβασι

Χειροπέδες σε δύο επιχειρηματίες στο Πυθαγόρειο Σάμου για διατάραξη κοινής ησυχίας

Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κακομεταχείριση πέντε σκύλων στη Σάμο