26/10/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης στην Ικαρία

astynomia

Ταυτοποιήθηκαν τρία (3) άτομα, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου, περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε προ δεκαμήνου περίπου, σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, στην Ικαρία.

Εθνικό Πρόγραμμα Προλαμβάνω

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33, 41 και 74 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 33χρονος προέβη σε ανάρτηση στο διαδίκτυο, αγγελίας πώλησης επίπλου, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθή.

Ακολούθως, ο παραπάνω δράστης ερχόμενος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 30χρονο, υποψήφιο αγοραστή, κατάφερε να τον πείσει, εξαπατώντας τον, να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των -340- ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε ότι ο παραπάνω τραπεζικός λογαριασμός ανήκει στους τρεις (3) δράστες.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Χειροπέδες σε 19χρονο στη Σάμο για διακίνηση μεταναστών – 5.000 ευρώ το πέρασμα

Έλεγχος στο λιμάνι της Σάμου: Στα χέρια του Λιμενικού 37χρονος με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Αστυνομικοί από τη Σάμο βρέθηκαν στους Φούρνους και τη Θύμαινα για την έκδοση ταυτοτήτων

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το ναυάγιο στη Σάμο

Σάμος: Το Λιμενικό σταμάτησε τέσσερις αλλοδαπούς με πλαστά έγγραφα πριν επιβιβαστούν σε πλοίο για Πειραιά

Η Αστυνομία της Σάμου τιμά τον Άγιο Αρτέμιο την Τρίτη στην Αγία Ειρήνη