16.7 C
Σάμος
17/10/2025
Σαμιακά

Επίσκεψη του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων στο Μουσείο Οίνου Σάμου

Ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας επισκέφθηκε πρόσφατα το Μουσείο Οίνου του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου (Ε.Ο.Σ. Σάμου), αποκομίζοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Μπάφας χαρακτήρισε την οινική ιστορία της Σάμου ως “μοναδική” και το μοσχάτο κρασί της ως ένα στοιχείο ταυτοποίησης του νησιού με τον βασικό παραγωγικό του άξονα.

Ο Γραμματέας ξεναγήθηκε σε όλες τις αίθουσες του Μουσείου και ενημερώθηκε διεξοδικά από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού και γεωπόνο Γιάννη Σκούτα για τη μακραίωνη ιστορία του σαμιακού οίνου, καθώς και για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος του νησιού. Ο κ. Μπάφας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα αυτά, τονίζοντας ότι ο κύριος σκοπός της επίσκεψής του ήταν να αφουγκραστεί τις ανησυχίες και τις προκλήσεις του παραγωγικού τομέα.

Ο Γραμματέας δεσμεύτηκε να επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις προς τους παραγωγικούς φορείς της Σάμου κατά την επόμενη επίσκεψή του στο νησί, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας

Related posts

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου απαντά στον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ

admin

Δηλώσεις Συγκομιδής Σταφυλιών 2025-2026: Προθεσμία υποβολής έως 15 Δεκεμβρίου

admin

Χωρίς δεσμεύσεις η συνάντηση εργαζομένων με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου

admin

Γνωρίστε το Μπριτζ: Δωρεάν Μαθήματα σε Βαθύ & Καρλόβασι

admin

“Φίμωτρο” στους Υγειονομικούς: Εντολή της 2ης ΥΠΕ «κόβει» συνεντεύξεις – Άμεση Αντίδραση από Ιατρικό Σύλλογο Σάμου

admin

36η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου: Ένα μοναδικό ταξίδι ξεκινά!

admin

Γιώργος Καμπούρης: «Στόχος η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας με συλλογική προσπάθεια»

admin

Σύλληψη 45χρονου Τούρκου για παράνομη είσοδο στη χώρα με jet ski

admin

Συνέντευξη: «Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας δεν είναι πολυτέλεια — είναι επένδυση στην ασφάλεια και την αξιοπρέπεια»

admin