11/06/2026
Δήμος

Η “Ανατροπή” επισκέφτηκε το Πυθαγόρειο

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την δημοτική κοινότητα του Πυθαγορείου. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις θέσεις της παράταξης και πραγματοποιήθηκε συζήτηση πάνω σε τρέχοντα θέματα.

Έγινε ενημέρωση για πολλά ζητήματα και ανάλυση πάνω στα θέματα που κυριαρχούν στις δημοτικές κοινότητες. Ο τουρισμός ήταν ένα θέμα συζήτησης, λόγω της τουριστικής θέσης του Πυθαγορείου. Συζητήθηκε η ανάπτυξή του και οι τρόποι ανάδειξης της περιοχής.

Οι κάτοικοι τοποθετήθηκαν πάνω σε πολλά. Για άλλη μια φορά διαμαρτυρήθηκαν για την υψηλή τιμολογιακή πολιτική του νερού ύδρευσης στην περιοχή τους, ένα πρόβλημα που διαιωνίζεται πολλά χρόνια και δεν έχει λυθεί από τις τελευταίες δημοτικές αρχές.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η ΑναΣΑ ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο στη Σάμο

Ο Πάρης Παπαγεωργίου ζητά ακύρωση μεταφοράς μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο

Στα 140.000 ευρώ το κονδύλι για τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Χωροταξικό Τουρισμού: Σοβαρά εμπόδια για τη Δυτική Σάμο – αντιδρά ο Δήμος

Οι προτάσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού

Η παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» ζητά ειδική νησιωτική προσέγγιση στο νέο χωροταξικό τουρισμού