20/08/2026
Σαμιακά

Μουσικό Σχολείο Σάμου : Αιτήσεις για υποψήφιους της πρώτης Γυμνασίου

MOYSIKO GYMNASIO

Σας γνωρίζουμε ότι για την εγγραφή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Σάμου, για την Α’ Γυμνασίου του σχολικού έτους 2023-2024, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οφείλουν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) ή με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο στο Μουσικό Σχολείο κατά το χρονικό διάστημα από 2  Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2023 και ώρα 1400.

Οι υποψήφιοι για επιλογή και φοίτηση στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων δεν στερούνται του δικαιώματος υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις διαδικασίες εισαγωγής σε άλλο Πρότυπο ή Πειραματικό Γυμνάσιο.

Στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια) εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, ύστερα από επιλογή. Η διαδικασία επιλογής για το σχολικό έτος 2023-2024 θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές οι οποίες θα οριστούν από την Περιφερειακή Δ/ντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση με νέο έγγραφο. Για πληροφορίες σχετικά με τις εισαγωγικές εξετάσεις πατήστε εδώ.

Για υποβολή αιτήσεων ή περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Μουσικού Σχολείου (τηλ. 2273023497) ή στο κινητό τηλέφωνο 6977463195.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση και να την αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση  mail@gym-mous-samou.sam.sch.gr .

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Νέο Χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Τι αλλάζει για τη Σάμο

Φούρνοι: Παλικαρίσια σήκωσε το φέρετρο του Δημήτρη Καρύδη ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, συνοδοιπόρος του και στην ασθένεια

Συγκίνηση στους Φούρνους: Με κόρνες καϊκιών, πλοίων και καπνογόνα αποχαιρέτησαν τον δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη

Στα σκαριά ξενώνας φιλοξενίας για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στην Ανατολική Σάμο μέσω του LEADER

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου

Καρλόβασι: Βραδιά Αγάπης με μουσική και λαχειοφόρο για το Γηροκομείο «Ευγηρίας Πρόνοια»