11/06/2026
Σαμιακά

Νίκος Κατρακάζος : «Διαίρει και βασίλευε..»

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, μετά τη συνάντηση που προκάλεσε ο δήμος Σάμου με τους φορείς για το μεταναστευτικό.

Διαίρει και βασίλευε…..

Η ανάγκη να κλείσει το ΚΥΤ στη Σάμο σίγουρα μας βρίσκει όλους σύμφωνους. Και βέβαια ποιος δεν θα συμφωνήσει μετά τα δεινά που ζούμε σε αυτή την πόλη και σε αυτό το νησί ότι κανένα κέντρο δεν πρέπει να λειτουργεί παρά μόνο μια απλή καταγραφή και τίποτα άλλο.

Όμως το ζητούμενο είναι πως θα οδηγηθεί ο μοναδικός αρμόδιος, δηλαδή το Υπουργείο Μετανάστευσης και η κυβέρνηση σε μα τέτοια απόφαση και πως θα καταφέρει η τοπική κοινωνία να την επιβάλει.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι άμεση ανάγκη να πιεστεί το Υπουργείο Μετανάστευσης για άμεση ουσιαστική αποσυμφόρηση μέσα στις επόμενες 15 μέρες και εάν αυτό δεν γίνει, ως κοινωνία να προχωρήσουμε σε δυναμικότερη διεκδίκηση.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Άμεσοι ψεκασμοί στα αμπέλια της Σάμου για ευδεμίδα

Σύλλογος Δασκάλων: Από τον Ιανουάριο χωρίς χρήματα τα σχολεία του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Σάββατο 13 Ιουνίου οι εκλογές του Συλλόγου ΕυΠο: 10 υποψήφιοι, δύο εκλογικά κέντρα

Φωτιά στις φοιτητικές εστίες Καρλοβάσου: Καταστράφηκαν μηχανάκια

Κατασκήνωση «Παναγία του Κότσικα»: Ανοίγει τις πύλες της για τέσσερις περιόδους

Αναγνώριση της προσφοράς του Ιδρύματος Φίλων της Σάμου