06/11/2025
Δήμος

«η Σάμος αλλάΖΕΙ» με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων

Την Πέμπτη 4 Απριλίου στο ξενοδοχείο Σάμος πραγματοποιήθηκε σύσκεψη  της Δημοτικής Κίνησης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της πρωτεύουσας, μετά από ανοιχτή πρόσκληση για να αναζητήσουμε προτάσεις επίλυσης των οξυμένων προβλημάτων της πρωτεύουσας.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν, συμμετείχαν και κατέθεσαν τις προτάσεις και απόψεις τους τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου εστίασης κ. Μιχ. Μητσός όσο και ο πρόεδρος κ. Μαν. Γιοκαρίνης  με μέλη του εμπορικού συλλόγου.

Από τις γραπτές προτάσεις των συλλόγων και από τη συζήτηση που επακολούθησε διαπιστώθηκε ότι υπάρχει συναντίληψη για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων (αποχετευτικό-βιολογικός, προσφυγικό-μεταναστευτικό, δημοτική συγκοινωνία-θέσεις στάθμευσης, τροποποίηση χωροταξικού-επέκταση σχεδίου πόλεως) αλλά και μικρών παρεμβάσεων μέσα στην πόλη, που θα αναβαθμίσουν την πρωτεύουσα, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της και θα τη κάνουν  ελκυστικό προορισμό προς τους επισκέπτες μας.

 

 

 

Related posts

Πρώτο βραβείο για τη Σάμο στα Greek Travel Awards 2025

admin

Κριτική της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τις ελλείψεις στα σχολεία

admin

Μητσός: «Η αυτοδιοίκηση δεν είναι κομματικό όργανο, να μιλάμε για τον τόπο μας»

admin

Θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης: «Να στηριχθούν τα ΕΛΤΑ, όχι να παραδοθούν στα ιδιωτικά συμφέροντα»

admin

Η ΑναΣΑ ζητά άμεση ανάκληση της απόφασης για τα ΕΛΤΑ και έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Παραίτηση Γεώργιου Καργιωτάκη από την παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

admin

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τα 5 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020

admin

Πέντε χρόνια από τον φονικό σεισμό: Σχολεία σε κοντέινερ, ναοί κλειστοί, έργα σε εκκρεμότητα στη Δυτική Σάμο

admin

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση του Δήμου Δυτικής Σάμου για την 28η Οκτωβρίου

admin