09/07/2026
Σαμιακά

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Βαθύ της Σάμου

kikloforiakew rithiseis

Ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, κατά το χρονικό διάστημα από 19-09-2018 έως 29-09-2018, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Καλομοίρη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό 11ης Νοεμβρίου, έως και τη συμβολή της με οδό Θησέως για λόγους ασφαλείας, λόγω έργου υπογειοποίησης καλωδίων δημόσιου οργανισμού.

Λόγω της προαναφερόμενης προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας στην ανωτέρω οδό, θα ισχύσουν κατά περίπτωση οι απαραίτητες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αυξημένος τζίρος, αλλά και παράπονα: Τι λένε επαγγελματίες της Σάμου για μερίδα Τούρκων επισκεπτών

Μέχρι 28 Ιουλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης αμπελώνων σε Σάμο και Ικαρία

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 82χρονη από τη θαλάσσια περιοχή του Ποτοκακίου

Σάμος: Έχασε 3.967 ευρώ βλέποντας βίντεο

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και ευπαθείς περιοχές του Νομού Σάμου έως τις 31 Οκτωβρίου

«Ακυβέρνητο καράβι» η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στον αέρα και τα 14 παραχωρημένα αεροδρόμια