27.2 C
Σάμος
31/07/2025
Σαμιακά

Το νέο single του Γιώργου Μηλιώτη

Περιγραφή εικόνας

Επειδή το τέλμα δεν είναι πάντα το τέρμα και επειδή η ζωή έχει πολύ φως που έρχεται κυρίως από μέσα μας… απολαύστε το νέο single του Γιώργου Μηλιώτη!

Σε πρώτη δημόσια παρουσίαση από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σάμο, και το ράδιο ΑΡΜΟΝΙΑ, και με στίχους που εκφράζουν αβίαστα τις πιο βαθιές μας σκέψεις μάς συντροφεύει στο νέο του single ο Γιώργος Μηλιώτης, αποτελώντας την τρίτη του δουλειά μετά «το ρόδι» και το «φόρα με», που σας έχουμε ήδη παρουσιάσει.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όσους βρίσκουν τη δύναμη να ξαναβγούν στο φως μετά από την αναμέτρηση με τα βαθύτερα σκοτάδια των ανθρώπινων σχέσεων και να βρουν τις απαντήσεις στην ίδια την ψυχή τους.

Με την ελπίδα η αισιοδοξία να μη σβήσει ποτέ και να λάμπουν τα νέα ξεκινήματα στις ζωές μας, ευχόμαστε σε όλους καλή ακρόαση και Καλή Χρονιά!

Μουσική-Στίχοι: Γιώργος Μηλιώτης

Εναρμόνιση-Ενορχήστρωση: Άρης Τσουκαντάς

Φωνητικά: Χριστίνα Γεωργίου

Ηχοληψία, μίξη, mastering: Jam2Studio

Ο Γιώργος Μηλιώτης γεννήθηκε στη Σάμο το 1982 και ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στον κλάδο των εφαρμοσμένων τεχνών. Μεταξύ άλλων, σπούδασε στο τμήμα σκηνοθετών της σχολής κινηματογράφου – τηλεόρασης Κ.Ε.Α και είναι απόφοιτος της ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης «Δήλος», ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αρχαίου δράματος, κινησιολογίας, φωτογραφίας και δραματοθεραπείας.

Από το 2003 έχει συνεργαστεί στο θέατρο με τις ομάδες:

Περί Τεχνών, syndram, c.ulture v.ictims, εντροπία, ομάδα ποτέ, fenarte, theatrotranscendental, Άλως ART και Stigmart (της οποίας είναι ιδρυτής). Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σήριαλ και διαφημίσεις, όπως επίσης και σε ταινίες μικρού μήκους για τον κινηματογράφο.

Σήμερα συνεχίζει τις σπουδές του στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό).

Related posts

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

ΔΣΕ Σάμου: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού

admin

Οργή αγροτών στη Σάμο: Οι αγριόχοιροι καταστρέφουν τους αμπελώνες, η Πολιτεία απούσα

admin

Ξεκινά ο Τρύγος στη Σάμο

admin

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Παναγιά του Κοτσικά

admin

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin