31/10/2025
Δήμος

Στα 150.000 ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την ΕΤΑΔ για το κτήριο του «Beach Front» στο Καρλόβασι

Στα 150.000 ευρώ  ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.για το κτήριο του «Beach Front» στο Καρλόβασι.

Αυτό δήλωσε στο Δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου ,ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος , σε ερώτηση της Αντιπολίτευσης για το τι προτίθεται κάνει η δημοτική αρχή για την αξιοποίηση του κτηρίου.

Ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε ,ότι γίνονται προσπάθειες για κούρεμα και διακανονισμό του ποσού προς την ΕΤΑΔ  και στη συνέχεια να προχωρήσει στη μίσθωση του ακινήτου σε ιδιώτη.

«Είχαν να πληρώσουν 12 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Σάμου , ενώ παράλληλα δήλωσε ότι ο δήμος μπορεί ,εφόσον ξεπεραστούν τα προβλήματα,  να εκμεταλλευθεί το χώρο   μέχρι το 2022 που λήγει και η σύμβαση.

Το κτήριο του «Beach Front» παραμένει κλειστό και ερειπωμένο με ο,τι αυτό συνεπάγεται, εδώ και χρόνια, στο καλύτερο σημείο της παραλίας του Καρλοβάσου .

Related posts

Θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης: «Να στηριχθούν τα ΕΛΤΑ, όχι να παραδοθούν στα ιδιωτικά συμφέροντα»

admin

Η ΑναΣΑ ζητά άμεση ανάκληση της απόφασης για τα ΕΛΤΑ και έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Παραίτηση Γεώργιου Καργιωτάκη από την παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

admin

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τα 5 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020

admin

Πέντε χρόνια από τον φονικό σεισμό: Σχολεία σε κοντέινερ, ναοί κλειστοί, έργα σε εκκρεμότητα στη Δυτική Σάμο

admin

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση του Δήμου Δυτικής Σάμου για την 28η Οκτωβρίου

admin

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου διένειμε αθλητικό εξοπλισμό σε όλα τα σχολεία

admin

Νέα αρχή για το Λεπροκομείο Καρλοβασίου με τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου

admin

Συμμαχία Πολιτών: «Απαράδεκτη σπατάλη τα 2.450€ για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου»

admin