23/04/2025
Σαμιακά

Οι Σχολικές Μονάδες που διακρίθηκαν στον εκπαιδευτικό Διαγωνισμό του Ιδρύματος «Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου»

Οι Σχολικές Μονάδες που διακρίθηκαν στον εκπαιδευτικό Διαγωνισμό του Ιδρύματος «Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου»

Ανάμεσα στις Σχολικές Μονάδες που διακρίθηκαν και προτάθηκαν για χρηματικό βραβείο συμπεριλαμβάνονται οι κάτωθι Σχολικές Μονάδες της ΔΙΠΕ Σάμου:

3ο Νηπιαγωγείο Σάμου με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Παπανικολάου Στυλιανή για την εργασία με θέμα: «Ο αρχαιολογικός χώρος Ηραίο»

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ικαρίας με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Ζαχαροπούλου Μαρίνα για την εργασία με θέμα: «Ο Φάρος του κάβο – Πάπα»

Προτάθηκαν επίσης για τιμητικό έπαινο οι Σχολικές Μονάδες:
2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Τσιγκρέλη Κωνσταντίνο για την εργασία με θέμα: «Ο Φάρος του κάβο – Πάπα»

2ο Δημοτικό Σχολείο Ραχών Ικαρίας με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Σαραφίδου Ευαγγελία για την εργασία με θέμα: «Ο Φάρος του κάβο – Πάπα»

Η συμμετοχή των σχολικών μονάδων σε διαγωνισμούς δίνει την ευκαιρία σε μαθητές να εμπλέκονται σε διαδικασίες μάθησης, ανακάλυψης και δημιουργίας.
Στην παρούσα περίπτωση οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με θέματα της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σάμου συγχαίρει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων που συμμετείχαν στον εκπαιδευτικό Διαγωνισμό του Ιδρύματος «Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου».

 

 

Related posts

Μανώλης Κάρλας- Βιομηχανικά αιολικά πάρκα σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους Kορσεών

admin

Τροχαίο στον Μεσόκαμπο Σάμου: “Άγιο” είχαν δύο 21χρονοι

admin

Ικαρία: “Πυρά” επιβατών κατά της εταιρείας. “Πώς θα γυρνούσαμε; Κολυμπώντας;”

admin

Η 79 ΑΔΤΕ στη Σάμο τιμά τον Προστάτη του Στρατού Ξηράς, Άγιο Γεώργιο

admin

220 επιβάτες του “Blue Star Myconos” με εισιτήριο Ικαρία–Σύρος .Έκτακτη δρομολόγηση του «Blue Star Paros»

admin

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Μεσογείου Σάμου 

admin

Έφτασε στη Σάμο το Άγιο Φως- Video

admin

Με κατάνυξη η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στην Ι.Μ. Σάμου

admin

Μεγάλη Παρασκευή στη Σάμο: Κατάνυξη και παράδοση στους Επιταφίους της Πόλης

admin