25/11/2025
Περιφερειακά

2 μεγάλοι ογκόλιθοι έπεσαν στη περιοχή Τσάμπου -Άμεση η αποκατάσταση

2 μεγάλοι ογκόλιθοι λόγω της παρατεμμένης βροχόπτωσης έπεσαν στην εθνική οδό Σάμου-Καρλοβάσου, πριν από λίγη ώρα και συγκεκριμένα στη περιοχή Τσάμπου με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο,άμεση ήταν η παρέμβαση των μηχανημάτων της Ενότητας για την απελευθέρωση του οδικού δικτύου, ενώ παράλληλα γίνονται  δεκάδες παρεμβάσεις τις 2 τελευταίες μέρες.

Οι χειριστές των μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου είναι σε επιφυλακή 24 ώρες. “Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για τη προσφορά τους που ξεφεύγει από τα στενά όρια του ωραρίου”,ανέφερε ο κ.Κατρακάζος.

Related posts

Θησαυροί του Β. Αιγαίου: Η πορεία πιστοποίησης 5 εμβληματικών προϊόντων

Σε τέσσερα περίπτερα η φετινή αποστολή της Π.Β.Α. στη Θεσσαλονίκη

H Περιφέρεια Β. Αιγαίου διαψεύδει τις φήμες: Κανένα νησί δεν αποκλείστηκε από τη σύνδεση με τον Βόλο

Μουτζούρης για Πολυτεχνείο: «Ζωντανό σύμβολο αντίστασης – Η Δημοκρατία απαιτεί συνεχή αγώνα»

Απάντηση Μουτζούρη στις παρερμηνείες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Βόλου – Βορείου Αιγαίου

Παρέμβαση Παντελή Μπουρνιά στην ΕΝΠΕ για τα προβλήματα των νησιών