15/09/2025
Σαμιακά

Άκυρη η ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων Πυθαγορείου

Tη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου για να ενημερωθούν οι γονείς για τη συνάντηση μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου και του Δ/ντή του σχολείου με την Εισαγγελέα Σάμου με αφορμή τη συμμετοχή τους στη διαμαρτυρία για την έναρξη του προγράμματος της Δομής Υποδοχής (ΔΥΕΠ) των παιδιών από το Κέντρο Μεταναστών εντός των σχολικών μονάδων.

Αφού έγινε η ενημέρωση από το Δ.Σ. του Συλλόγου και τον Δ/ντή του σχολείου, κλήθηκαν οι γονείς που παρευρίσκονταν στη Συνέλευση σε μυστική ψηφοφορία. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν ήταν αδιάβλητη, επειδή δεν υπήρξαν καταστάσεις των γονέων που ψήφισαν, αλλά και επειδή δύο μέλη.. του Δ.Σ. πήραν την κάλπη και την μετέφεραν έξω από την αίθουσα της ψηφοφορίας για να ψηφίσουν οι γονείς, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός της αίθουσας, πράγμα που δεν προβλέπεται από καμία διαδικασία, με αποτέλεσμα η ψηφοφορία να θεωρηθεί άκυρη.

Επομένως δεν υπήρξε απόφαση από την Γενική Συνέλευση του Πυθαγορείου και ο κάθε γονέας θα είναι προσωπικά υπεύθυνος για το τι θα αποφασίσει να πράξει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019.

Πηγή: epikoinonia-samou.blogspot.com

Related posts

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί Σάμου κατά της αξιολόγησης

admin

Σάμος: Η σκληρή αλήθεια μέσα από τα μάτια των πολιτών

admin

Το «Ariadne» αντικαθιστά τα «Lefka Ori»

admin

Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης: «Όχι στα αργύρια του τουρισμού για το ΝΑΤΟ»

admin

Blue Star Myconos: Τα δρομολόγια από 15/9 έως 31/10

admin

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025

admin

ΚΕΔ Σάμου: Πυρκαγιά σε υποσταθμό ρεύματος – Επεκτάθηκε στο ιατρείο της Δομής

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: «Καλή σχολική χρονιά» με ανοιχτά μέτωπα στην εκπαίδευση

admin

Νέο Κέντρο Λογοθεραπείας BlaBlaLand-Speech Lab στο Βαθύ Σάμου από την Εύα Μιχελή

admin