25/10/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Σύλληψη 25χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 21χρονης στην παραλία Γάγκου

Screenshot_1962

Ένας 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Σάμο μετά από καταγγελία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 21χρονης. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην παραλία Γάγκου.

Σύμφωνα με Λιμεναρχείο, ο συλληφθείς, υπήκοος Συρίας, προέβη σε άσεμνες πράξεις μπροστά στην 21χρονη τουρίστρια από τις Ηνωμένες Πολιτείες που βρισκόταν στο σημείο. Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε αμέσως το γεγονός, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα από στελέχη του Λιμεναρχείου Σάμου.

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε ήδη δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Την προανάκριση για την υπόθεση, προκειμένου να διευκρινιστούν όλες οι πτυχές του συμβάντος, έχει αναλάβει το τοπικό Λιμεναρχείο.

Εθνικό Πρόγραμμα Προλαμβάνω
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Έλεγχος στο λιμάνι της Σάμου: Στα χέρια του Λιμενικού 37χρονος με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Αστυνομικοί από τη Σάμο βρέθηκαν στους Φούρνους και τη Θύμαινα για την έκδοση ταυτοτήτων

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το ναυάγιο στη Σάμο

Σάμος: Το Λιμενικό σταμάτησε τέσσερις αλλοδαπούς με πλαστά έγγραφα πριν επιβιβαστούν σε πλοίο για Πειραιά

Η Αστυνομία της Σάμου τιμά τον Άγιο Αρτέμιο την Τρίτη στην Αγία Ειρήνη

Σύγκρουση σκαφών νοτιοδυτικά της Σάμου: Χειροπέδες στον 69χρονο Γερμανό κυβερνήτη