15/12/2025
Σαμιακά

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, κατά την πρώτη τακτική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025. Η συνεδρίαση είχε ως θέμα τη συγκρότηση του Δ.Σ. μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Μετά από μυστική ψηφοφορία, πρόεδρος εξελέγη η Ελισάβετ Πόθα από την Αγωνιστική Συσπείρωση, γραμματέας ο Φώτης Μαντζώρος από την Ανεξάρτητη Επικοινωνία, αντιπρόεδρος ο Βαγγέλης Μαρούπας από την Αγωνιστική Συσπείρωση και ταμίας ο Ραφαήλ Σιώρης, επίσης από την Αγωνιστική Συσπείρωση. Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Αντώνης Κακαγιάννης και η Μαρία Πόθα από την Ανεξάρτητη Επικοινωνία, καθώς και η Μαριάννα Τσούχλη από την Αγωνιστική Συσπείρωση.

Λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε σε παρέμβαση στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ζήτημα της τετράμηνης άδειας άνευ αποδοχών συναδέλφισσας. Το Δ.Σ. ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα, παραπέμποντας και στη σχετική απόφαση του απερχόμενου συμβουλίου.