22/10/2026
Σαμιακά

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Σάμου

9

Με κατάνυξη και ευλάβεια, η Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στη Σάμο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πιστούς για τον εορτασμό της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, στις 23 Μαρτίου 2025. Ένα πλούσιο πρόγραμμα ιερών ακολουθιών έχει καταρτιστεί, προσκαλώντας τους πιστούς να συμμετάσχουν σε αυτή την πνευματική εμπειρία.

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2025, στις 18:00, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025, από τις 7:00 έως τις 10:30, θα πραγματοποιηθούν ο Πανηγυρικός Όρθρος, η Τελετή της Σταυροπροσκυνήσεως και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Ευσεβίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18:00, θα ψαλεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός και στη συνέχεια η Ακολουθία των Χαιρετισμών προς τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό.

Οι ιερές ακολουθίες θα λάβουν χώρα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Σπυρίδωνος, μετόχι της Ιεράς Μονής, κοντά στους Μαυρατζαίους

Εθνικό Πρόγραμμα Προλαμβάνω
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου: Εξετάζονται οικονομικά κίνητρα για γιατρούς και νοσηλευτές

Νέα κινητοποίηση την Παρασκευή για να μη βγει στο σφυρί το σπίτι 50χρονης

Skyscanner: Αύξηση 75% στις αναζητήσεις πτήσεων από τη Βρετανία για τη Σάμο

Γενική Συνέλευση και εκλογές στο Πανσαμιακό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία και Φίλων Αυτών «Νίκος Μενέγας – Ο Ίκαρος»

Στο 43% η συμμετοχή των δασκάλων στην απεργία σε Σάμο και Ικαρία

Μπλόκο Εργατικού Κέντρου Σάμου στην Εθνική Τράπεζα: «Όχι» στον πλειστηριασμό σπιτιού 50χρονης