09/07/2026
Σαμιακά

Ανδρέας Λαγός: Ο Σαμιώτης σεφ που μαγείρεψε για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

wwe-1-1024x740

 

Ο Ανδρέας Λαγός, ο Σαμιώτης σεφ που κατέκτησε τις κουζίνες της Βρετανίας και της Νότιας Γαλλίας, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» τη συνεργασία του με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Σε δηλώσεις του, ο καταξιωμένος σεφ ανέφερε ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο για την παροχή των υπηρεσιών του σε μέλη της βασιλικής οικογενείας, τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νότια Γαλλία. «Το συμβόλαιό μου με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ήταν στη Νότια Γαλλία και στο Λονδίνο. Αυτή είναι η πληροφορία, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Λαγός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις διατροφικές προτιμήσεις της βασιλικής οικογένειας, αποκαλύπτοντας ότι προτιμούσαν μια διατροφή βασισμένη στη μεσογειακή κουζίνα και σε ελληνικές γεύσεις. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ετοίμαζε παραδοσιακά πιάτα όπως φακές, φάβα και άλλες συνταγές που στηρίζονται σε υγιεινά υλικά. Επιπλέον, προσαρμοζόταν στις διατροφικές απαιτήσεις, μαγειρεύοντας για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας φαγητά χωρίς αλάτι ή ζάχαρη.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 82χρονη από τη θαλάσσια περιοχή του Ποτοκακίου

Σάμος: Έχασε 3.967 ευρώ βλέποντας βίντεο

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και ευπαθείς περιοχές του Νομού Σάμου έως τις 31 Οκτωβρίου

«Ακυβέρνητο καράβι» η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στον αέρα και τα 14 παραχωρημένα αεροδρόμια

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Ζερβού Σάμου

Σάμος: Δικαστική απόφαση δικαιώνει εργαζόμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων