22/05/2026
Δήμος

Συνεδριάζει εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ανατολικής Σάμου

Εκ νέου συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου, μετά τη διακοπή της συνεδρίασης της 21ης Ιουλίου. Το όργανο θα συνεδριάσει την Τρίτη, 26 Ιουλίου, στις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του (πλατεία Πυθαγόρα) για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. Εισήγηση για την επικαιροποίηση της απόφασης του Δ.Σ για την μετονομασία και τον επανακαθορισμό της δυναμικότητας των Βρεφικών, Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ανατολικής Σάμου.
Εισηγητής: Καρράς Ευάγγελος, αντιδήμαρχος.

2. Εισήγηση για την αναπροσαρμογή της τακτικής ετήσιας επιχορήγησης του Δημοτικού Γηροκομείου Βαθέος Σάμου – «ΙΔΡΥΜΑ ΝΤΑΕΛ».
Εισηγητής: Στάντζος Γεώργιος, δήμαρχος

3. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού (3η) τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος Δήμου Ανατολικής Σάμου οικ. έτους 2022.
Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή – Διονυσίου Γεώργιος, αντιδήμαρχος.

4. Ορισμός μελών στο Διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Γηροκομείου Βαθέος Ίδρυμα Ντάελ – Ορισμός προέδρου.
Εισηγητής: Στάντζος Γεώργιος, δήμαρχος

5. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση του πρωτοβάθμιου συμβουλίου Θεάτρων – Κινηματογράφων
Εισηγητής: Προέδρος Δ.Σ.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η «Συμμαχία Πολιτών» για την αποχώρηση του Παναγιώτη Λυμπέρη και την είσοδο του Μανώλη Ευγενικού στο ΔΣ

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο πρώην δήμαρχος Καρλοβάσου Παναγιώτης Λυμπέρης

Ασφαλής πρόσβαση στο σχολείο Παγώνδα ζητά η ΑΝΑΣΑ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για προχειρότητα»

«Προϋπολογισμός ακρίβειας»: Η ΑΝΑΣΑ καταψήφισε τον προϋπολογισμό 2026 του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Νέοι προβλήτες και 74 θέσεις ελληνισμού για το λιμάνι Καρλόβασου με 2,5 εκατ. ευρώ

Ειδική συνεδρίαση ΔΣ Ανατολικής Σάμου – Προϋπολογισμός 2026