18/06/2026
Σαμιακά

Παγκόσμια διάκριση για την ομάδα Pi Force του ΓΕΛ Σάμου στους τελικούς F1 in Schools

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Pi Force του ΓΕΛ Σάμου για τη σπουδαία τους διάκριση στον παγκόσμιο διαγωνισμό F1 in Schools World Finals! Στους 19ους παγκόσμιους τελικούς του διεθνούς STEM διαγωνισμού F1 in Schools, που πραγματοποιήθηκαν από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου 2024 στο Dhahran της Σαουδικής Αραβίας, η ομάδα μας ξεχώρισε ανάμεσα σε 55 ομάδες από 25 χώρες, κερδίζοντας το Chair of Judges Recognition Achievement Award.

Η διάκριση αυτή αποτελεί αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και έμπνευσης, αναδεικνύοντας τόσο τις δυνατότητες της νεολαίας μας, όσο και τη σημασία της εκπαίδευσης STEM στη χώρα μας.

Μπράβο στην ομάδα Pi Force και σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην καταπληκτική αυτή επιτυχία. Είμαστε υπερήφανοι για τις προσπάθειές σας και τη διεθνή προβολή της Ελλάδας στον χώρο της καινοτομίας και της τεχνολογίας!

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κάθετα αντίθετοι οι φορείς της Σάμου στις μεταφορές μεταναστών από άλλες περιοχές

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

789 υπογραφές για τους αγριόχοιρους κατέθεσε στην Εισαγγελία ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσεβίου

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος στα ονομαστήρια του Ιερωνύμου