21.1 C
Σάμος
15/05/2025
Περιφερειακά

Β.Πανουράκης για μεταναστευτικό. Αν χρειαστεί θα κρεμάσω μαύρες σημαίες στην Π.Ε Σάμου

Σήμα περιμένει ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης, από την κοινωνία της Σάμου για να βγει μπροστά στο θέμα του μεταναστευτικού ζητήματος που ταλανίζει εδώ και χρόνια την πόλη της Σάμου, φτάνοντας ακόμη και σε σημείο να κρεμάσει μαύρες σημαίες στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας.

Ο  κ. Πανουράκης στη τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο Ανατολικής Σάμου αναφορικά με το μεταναστευτικό προσφυγικό ζήτημα, απευθύνθηκε στο ακροατήριο που παρακολουθούσε την συνεδρίαση και δήλωσε ότι εφόσον η τοπική κοινωνία της Σάμου του δώσει το σήμα όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι διατεθειμένος να κρεμάσει μαύρες σημαίες στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, επισημαίνοντας ότι το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη πόλη της Σάμου θα πρέπει να κλείσει.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο, φτάνει, έλεος. Εγώ θέλω σύμμαχο την κοινωνία και θα μπω μπροστά και όπου πάει» .

Τέλος ο κ. Πανουράκης κάλεσε τον δήμαρχο κ. Στάντζο να πράξει το ίδιο εφόσον οι πολίτες της Σάμου το ζητήσουν.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ανατολικής Σάμου στο θέμα του μεταναστευτικού, ήταν η άμεση σύγκληση συμβουλίου στο Δημαρχείο Σάμου με την παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας & Κορσεών, του Βουλευτή Ν. Σάμου και του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου προκειμένου να θέσουν τα προβλήματα του προσφυγικού-μεταναστευτικού και να συναποφασίσουν για λύσεις που θα ελαχιστοποιήσουν τα προβλήματα προς όφελος των πολιτών του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Related posts

Μουτζούρης: Έως 60 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα στο Β. Αιγαίο

admin

Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Πρόσκληση για τη συλλογή και φροντίδα ανεπιτήρητων ιπποειδών σε Λέσβο, Χίο, Σάμο

admin

Στάση Εργασίας στην ΠΕ Σάμου-Ικαρίας στις 14/5 ενάντια στις μετακινήσεις προσωπικού

admin

Συνεργασία Περιφέρειας & Συμβούλων Επιχειρήσεων για την ενίσχυση επενδύσεων στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Επιστολή Διαμαρτυρίας Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

admin

Δήλωση Περιφερειάρχη για την επέτειο των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης

admin

Τρεις Περιφέρειες, ένα όραμα: Υπεγράφη η Διακήρυξη της Κέρκυρας για τον βιώσιμο τουρισμό στα νησιά

admin

9 Μαΐου-Εκδηλώσεις εορτασμού των Εθνικών Αγώνων κατά του ναζισμού και του φασισμού

admin

Τοποθέτηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για δημογραφικό και παράνομη μετανάστευση

admin