08/06/2026
Σαμιακά

Το νέο Σαξόφωνο της Φιλαρμονικής «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου»: Μια ευγενική χορηγία

Οι Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΦΥΤΩ Α.Ε από το Πυθαγόρειο Σάμου προχώρησαν σε μια γενναιόδωρη πράξη, δωρίζοντας ένα σαξόφωνο στη Φιλαρμονική «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου». Το μουσικό όργανο παρέδωσε ο Κωνσταντίνος Αθανασίου, στέλεχος της ΦΥΤΩ Α.Ε και μέλος της φιλαρμονικής.

Η δωρεά αυτή αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το έργο της Φιλαρμονικής, παρέχοντας ένα επιπλέον όργανο για τις μουσικές της δραστηριότητες. Το σαξόφωνο θα επιτρέψει τόσο τη διεύρυνση του ρεπερτορίου της φιλαρμονικής όσο και την ευκαιρία σε περισσότερα μέλη να εξασκηθούν και να αναπτύξουν τις μουσικές τους δεξιότητες.

Επιπλέον, η χειρονομία αυτή αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ τοπικών επιχειρήσεων και πολιτιστικών φορέων. Η στήριξη της ΦΥΤΩ Α.Ε προς τη Φιλαρμονική «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου» αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και συμβάλλει στην ενίσχυση του πολιτισμού στην Σάμο.

Η Φιλαρμονική εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη γενναιόδωρη χορηγία, τονίζοντας τη σημασία της για τη συνέχιση και ανάπτυξη του μουσικού της έργου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κατασκήνωση «Παναγία του Κότσικα»: Ανοίγει τις πύλες της για τέσσερις περιόδους

Αναγνώριση της προσφοράς του Ιδρύματος Φίλων της Σάμου

Στα 140.000 ευρώ το κονδύλι για τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Το Ίδρυμα Φίλων της Σάμου επισκέφθηκε την Εθελοντική Πυροσβεστική Ομάδα Κοσμαδαίων

Κατετάγησαν οι πρώτες 72 εθελόντριες στον ελληνικό στρατό

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Πολύτεκνη άνεργη μητέρα έχασε θέση στον Δήμο λόγω λάθους στη μοριοδότηση