05/11/2025
Πολιτικά

«Η πατρίδα μπορεί! Οι Έλληνες το αξίζουμε»: Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Μιχάλη Αγγελόπουλου

 

Στη δημοσιότητα έδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Αγγελόπουλος το πρώτο του προεκλογικό σποτ στο «δρόμο» για τις Ευρωεκλογές της 9 ης Ιουνίου.

Με τον ιστορικό χώρο του Ζαππείου σε πρώτο πλάνο και μέσα σε ένα βίντεο 1 λεπτού και 49 δευτερολέπτων ο κ. Αγγελόπουλος περιγράφει τη σημασία των επερχόμενων εκλογών για τη χώρα μας σε μια κρίσιμη συγκυρία για την Ευρώπη.

«Στις 9 Ιουνίου αποφασίζουμε για την πορεία της χώρας μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια περίοδο που η ίδια η Ευρώπη αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις αλλά και κινδύνους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και συνεχίζει: «Να επιβεβαιώσουμε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να προχωρά σταθερά μπροστά και να μην διακινδυνεύσουν όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια».

Δίνοντας το δικό του προσωπικό «στίγμα», ο κ. Αγγελόπουλος επισημαίνει ότι «σε όλη μου τη διαδρομή αγωνίστηκα για τη χώρα μας, αλλά και για το όραμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης», ζητώντας τη στήριξη των πολιτών για «για να εκπροσωπήσω επάξια, με ευθύνη, με γνώση και με πάθος την πατρίδα μας και την παράταξή μας στο ευρωκοινοβούλιο».

«Μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα από όσα ήδη καταφέραμε, να είμαστε διαμορφωτές των κρίσιμων αποφάσεων, δίνουμε δύναμή στην πατρίδα και στηρίζουμε την παράταξη των αλλαγών, της σταθερότητας και της ευθύνης, γιατί η χώρα έχει μόνο ένα δρόμο. Να πορευτεί δυνατά, μπροστά», αναφέρει στη συνέχεια ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, δίνοντας το «σύνθημα» για την κάλπη της 9 ης Ιουνίου: «Η πατρίδα μπορεί! Οι Έλληνες το αξίζουμε».

Related posts

Ο Δημήτρης Γλυμής εκπρόσωπος της κυβέρνησης στον εορτασμό της 113ης Επετείου Ένωσης της Σάμου με τη μητέρα Ελλάδα

admin

Ο Δημήτρης Πετρούσκας υποψήφιος για την προεδρία της της ΔΕΕΠ Σάμου της ΝΔ

admin

Στη Βουλή τα στοιχεία για το τέλος κρουαζιέρας – Πάνω από 28 εκατ. ευρώ τα έσοδα του 2025

admin

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Οι πιο βαθιοί σεισμοί δεν είναι της γης, αλλά της ψυχής»

admin

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα για το πρόβλημα των αγριόχοιρων στη Σάμο

admin

Σεισμόπληκτοι Σάμου: Τα νούμερα της αποκατάστασης – 876 επιδοτήσεις ενοικίου, 127 άδειες επισκευής και 101 βεβαιώσεις κατεδάφισης

admin

Παρέμβαση Βουλευτή Σάμου για τον υπερπληθυσμό αγριόχοιρων – Τι απαντά το Υπουργείο

admin

Νέα Δημοκρατία: Εσωκομματικές εκλογές στις 23 Νοεμβρίου — Ανακοίνωση από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής Σάμου

admin

ΔΕΕΠ Σάμου: Πετρούσκας και Ζαφείρης στην κούρσα για την προεδρία

admin