23/07/2026
Σαμιακά

Μέλος του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ ο Ευγένιος Χαρδαβέλλας

2019-11-30 20.42.39

Το Σάββατο 30/11/2019 διεξήχθη από την Ελληνική Μεγάλη Αποστολή του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ, Τελετή Περικοσμήσεως νέων Μελών καθώς και η 13η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: “Οι Ιππότες στην Λαογραφία”, κατά την οποίαν Απενεμήθησαν Αριστεία σε τρεις Εξέχουσες Προσωπικότητες των Γραμμάτων, της Κοινωνικής Προσφοράς και των Επιστημών.

Μέλος του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ ο Ευγένιος Χαρδαβέλλας

Μέλος του Ιστορικού αυτού Τάγματος εχρίσθη ο Σάμιος Ευγένιος Χαρδαβέλλας.
Παρέστησαν εκπρόσωποι της Ορθοδόξου και της Καθολικής Εκκλησίας, Υψηλόβαθμοι Αξιωματούχοι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, Οφφικίαλοι Ορθοδόξων Πατριαρχείων, Ακαδημαϊκοί και Παράγοντες της Πολιτικής, Επιχειρηματικής και Καλητεχνικής ζωής.
Το Ευγενές αυτό Ιπποτικό Τάγμα, παράγει παγκοσμίως σημαντικότατο Ανθρωπιστικό Έργο, προστατεύοντας και προωθώντας την Χριστιανική Πίστη.
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Μάριος Καπαντάης: Ο Σαμιώτης παλαιστής που διακρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Τρία νέα ξενοδοχεία στην Ψιλή Άμμο Σάμου, εγκρίθηκαν οι άδειες

Σάμος: Επανεκλογή της Θεοδώρας Παπαδάμ στην προεδρία του «ΕυΠο» η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Λαϊκή Συσπείρωση: Άμεση λύση για το σχολείο του Παγώνδα

Drones, τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική έρχονται στα 14 αεροδρόμια της Fraport, ανάμεσά τους και η Σάμος

Βρέθηκε βέρα και παραδόθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας