22/07/2026
Περιφερειακά

Ξεκίνησαν εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου Beach Volley

335871795_198215989505534_5829095528459650613_n

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου Beach Volley σε τμήμα του χώρου που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την παιδική χαρά, επί της χερσαίας ζώνης ,στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη Σάμου.

Η κατασκευή του γηπέδου θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, ενώ θα ενισχύσει και τον αθλητικό τουρισμό. Η εγκατάσταση θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις και με δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων σε εθνικό επίπεδο.

Οι διαστάσεις του γηπέδου θα είναι 24,00μ * 16,00μ, με καθαρή διάσταση αγωνιστικού χώρου 8.00μ*16.00μ. και free zone 4μέτρα περιμετρικά.

 

Ξεκίνησαν εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου Beach Volley

Κατασκευή πίστας skate ( τροχοσανίδας)

Η πίστα θα έχει διαστάσεις 30μ*14.50μ, και θα είναι κατασκευασμένη από σκυρόδεμα c 30/37.Θα διαθέτει χαμηλή περίφραξη ύψους 1.00 μ από προς την πλευρά της οδού, καθώς και 6 ιστούς φωτισμού.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ενημέρωση για τις δαπάνες του αφθώδη πυρετού στη Λέσβο ζητούν Βαλσαμίδης και Μπουγδάνος

Στη Χίο συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου

Δεύτερος ψεκασμός κατά του δάκου της ελιάς σε δέκα κοινότητες της Σάμου

Συνάντηση του Γιάννη Καλτάκη με τον Κώστα Καραμανλή στην Αθήνα

Παντρεύτηκε ο γιος του Κώστα Μουτζούρη, ο λαμπερός γάμος στη Βουλιαγμένη

Πληρωμές 26,5 εκατ. ευρώ για έργα στο Βόρειο Αιγαίο το Α’ εξάμηνο του 2026