13/08/2026
Σαμιακά

Οι γιατροί του Γ.Ν. Σάμου ζητούν την παραίτηση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η ολομέλεια των Ιατρών του Γ.Ν. Σάμου συνήλθε και συζήτησε την άκρως απαράδεκτη συμπεριφορά του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Καταγγέλλει και καταδικάζει τον αυταρχισμό του και  τα εντέλλεσθε, με την ανοχή του απερχόμενου Διοικητή του Νοσοκομείου.

Δεν υπακούμε βάσει του Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα σε εντολές που είναι παράνομες σε εντολές που δεν είναι στις αρμοδιότητες μας.

Στα προβλήματα που προκύπτουν θα πρέπει να δίνει τις απαραίτητες λύσεις με γνώμονα την ιατρική δεοντολογία και το συμφέρον του ασθενούς .

Θα πρέπει να λύνει προβλήματα και όχι να δημιουργεί.

Να ενώνει και όχι να διχάζει.

Η σωστή και εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων βαρύνει τους διευθυντές αυτών και τους Ιατρούς του τμήματος.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ψήφισμα του Νοσοκομείου Σάμου για την απώλεια του Νίκου Κακλαμάνη

Σάμος: Επείγουσα αεροδιακομιδή 13χρονου στην Αθήνα με συμπτώματα νόσου των δυτών

Ο πρώην Διοικητής ΓΝ Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος προτείνει να ονομαστεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού σε «Νίκος Κακλαμάνης»

«Ήξερες να ακούσεις, να απαντήσεις, να συμβουλέψεις»: Ο διευθυντής της ΜΕΘ Γ.Ν. Σάμου Φάμπιο Τζιαρντίνα αποχαιρετά τον Νίκο Κακλαμάνη 

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακλαμάνης

Ιατρική Απόβαση 2026»: φοιτητές Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου