30.5 C
Σάμος
14/07/2024
Σαμιακά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας απο την κίνηση “ΣΑΜΟΣ S.O.S”


Η κίνηση «Σάμος – SOS» δοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 22 Οκτωβρίου  στην πλατεία προκειμένου να ενημερώσει τις δυσμενείς συνέπειες του «προσφυγικού» στην οικονομία και στη ζωή των κατοίκων του νησιού.Η κίνηση αναφέρει τα εξης :

“Η κίνηση πολιτών ΣΑΜΟΣ SOS προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της την Τετάρτη 20/9 και ώρα 7 στο ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ, προκειμένου μαζί να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα μας για δύο βασικούς λόγους.

Α. Για την απελευθέρωση του νησιού μας από τον τριπλό ζυγό που μας πνίγει , δηλ. τις χιλιάδες λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει το Βαθύ, τους επαγγελματίες ανθρωπιστές των Μ Κ Ο , που με τις ευλογίες της Κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει μια παράλληλη άβατη παραεξουσία , καταλύοντας έτσι κάθε έννοια κυρίαρχου κράτους ,και την FRONTEX που αντί να προστατεύει αποτελεσματικά τα ελληνικά σύνορα που είναι και ευρωπαϊκά, παίζει απλά τον ρόλο του διακινητή .

Έτσι εγκλωβίζονται καθημερινά και νέοι λαθρομετανάστες οδηγώντας μοιραία την κατάσταση σε έκρηξη . Αυτά όλα με αποκλειστική ευθύνη της υποταγμένης Ελληνικής κυβέρνησης, που αδυνατεί να προστατεύσει τους πολίτες της, και της υποκριτικής,στιγνής, συμφεροντολόγας Ευρώπης που σκοπεύει να μας θυσιάσει για δικό της όφελος.

Β .Για την κατάθεση ρεαλιστικών προτάσεων για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη του νησιού. Για τους λόγους αυτούς ,η επιτροπή αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS ,θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Πυθαγόρα στις 22/10/ 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 ,για ανατροπή των αντεθνικών αυτών σχεδίων, ζητώντας επιτακτικά την αποκατάσταση της κανονικότητας στις ζωές μας και στα νησιά μας .

Απαρέγκλιτος στόχος μας η απομάκρυνση όλων των λαθρομεταναστών σύμφωνα και με την δική τους θέληση, και συνακόλουθα και των υπολοίπων.

Η επιτροπή αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS

 

Related posts

Ο Εορτασμός του Οσίου Πατρός ημών Παισίου του Αγιορείτου και τα Θυρανοίξια του Νεόδμητου Ιερού Ναού

admin

Χρυσό Μετάλλιο για τον Σαμιώτη Αθλητή του Tang Soo Do Γιάννη Πατηνιώτη

admin

Φιλιώ Βλαχοπούλου: Η νέα πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου

admin

Τραγωδία στη Σάμο, ζευγάρι ηλικιωμένων ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη Μυκάλη

admin

Απολογισμός της θητείας του Χρήστου Χατζηχριστοδούλου στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ανατολικής Σάμου

admin

Πρόσληψη νέων νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Να παρθούν τώρα μέτρα για τα αγριογούρουνα! Δεν αντέχουμε πια!

admin

Νέα τεράστια διαγραφή χρέους 88% για Επιχειρηματία στη Σάμο

admin

Τι παίρνουν μαζί τους στο τέλος των διακοπών τους οι Τούρκοι επισκέπτες από τη Σάμο

admin