18.9 C
Σάμος
22/05/2025
Σαμιακά

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Σάμου

Την  Παρασκευή(6/02), αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Σάμου κ. Μαιστρέλλη Δημήτριο, στα πλαίσια ανάδειξης και συζήτησης των τρεχόντων υπηρεσιακών θεμάτων που απασχολούν το Αστυνομικό προσωπικό και της Υπηρεσίες του Νομού Σάμου, καθώς και εθιμοτυπικού καλωσορίσματός του, δεδομένης της πρόσφατης τοποθέτησής του στην Δ.Α. Σάμου.

Η ένωση σημειώνει :Ο κ. Διευθυντής αφού άκουσε τα όσα του εκθέσαμε, μας ανέπτυξε  τις θέσεις του για κάθε ένα θέμα ξεχωριστά, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του για μια υγιή, συνεχή και εποικοδομητική επικοινωνία με το Σωματείο μας, προκειμένου τα όποια ανακύπτοντα ζητήματα όχι μόνο να αναδεικνύονται αλλά και με σχετικές προτάσεις να επιλύονται.

Εκ μέρους μας, ευχηθήκαμε στον κ. Διευθυντή καλή θητεία στην Διεύθυνσή μας και δύναμη ως προς την εκπλήρωση των καθηκόντων του.

Related posts

ΚΑΑΕΚΤ Σάμου: Επιτυχής η πρώτη φάση της δράσης «οι τοίχοι που μιλάνε» – Έρχεται συνέχεια με ντόπιους καλλιτέχνες

admin

Στ. Θωμασούλη για τις Δωρεάν Εξετάσεις στη Σάμο: “Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ζήτηση” – Λίγα τα διαθέσιμα ραντεβού

admin

Σάμος: Το Λιμενικό Ταμείο “επενδύει” 9.600€ σε πλακάκια στο Λιμεναρχείο ενώ οι πολίτες ζητούν έργα στον τουριστικό λιμένα!

admin

Εκδήλωση για την παχυσαρκία από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Σάμου

admin

Ιστορίες Αποφοίτων»: Εκδήλωση για τη σύνδεση εμπειρίας και νέων προοπτικών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Σάμο

admin

Η Σάμος επενδύει στο μέλλον: Ιστορική σύνδεση με Birmingham από την Jet2 το 2026!

admin

Νέα παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις συνθήκες διαβίωσης 45 ασυνόδευτων ανηλίκων στη Σάμο

admin

Απόφαση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου

admin

Η δικαίωση των προσπαθειών του Ευ.Μαρνέζου: Στο Ποτάμι Καρλοβάσου θα κυματίζει Γαλάζια Σημαία

admin