30.5 C
Σάμος
10/08/2025
Πολιτικά

Τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Οικονομικών με εκπροσώπους φορέων του Βορείου Αιγαίου

Περιγραφή εικόνας

Τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα με εκπροσώπους φορέων του Βορείου Αιγαίου, με θέμα: «Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε περιφερειακό επίπεδο»

 

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή 2 Απριλίου, τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Παραγωγικών Φορέων, καθώς και Βουλευτές της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με θέμα: «Η τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της σε περιφερειακό επίπεδο», στο πλαίσιο κύκλου τηλεδιασκέψεων με τις τοπικές κοινωνίες των 13 Περιφερειών της χώρας.

Το Υπουργείο Οικονομικών αναγνωρίζει τον καίριο ρόλο που διαδραματίζουν οι τοπικές κοινωνίες στην κοινωνική συνοχή και οικονομική σταθερότητα της χώρας μας, αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και προσπαθεί, με έγκαιρα, στοχευμένα, αποτελεσματικά και κοινωνικά δίκαια μέτρα, να τις στηρίξει στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Υπό αυτό το πρίσμα, η σειρά διαδικτυακών συναντήσεων με εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών έχει στόχο την επικοινωνία, τη διάδραση, την ώσμωση ιδεών και γενικότερα τον εποικοδομητικό διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες της Περιφέρειας. Στην αυριανή τηλεδιάσκεψη θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της, τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Θα παρουσιαστούν οι δράσεις του Υπουργείου Οικονομικών για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, προσφέροντας, παράλληλα, τη δυνατότητα στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Παραγωγικών Φορέων να εκφράσουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους γύρω από κρίσιμα ζητήματα της οικονομίας.

Related posts

«Έλενα Ακρίτα: Κάντε κάτι για να μη καταρρεύσει πλήρως το Νοσοκομείο Σάμου»

admin

Η Καστανιά Σάμου ανακηρύχθηκε επίσημα «Μαρτυρικό χωριό»

admin

Ερώτηση στη Βουλή για κατάργηση εδρών ταξί στη Σάμο

admin

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Σάμο για ολιγοήμερες διακοπές

admin

Στ. Καλπάκης από Σάμο: Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι παντού, δίπλα στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που ασφυκτιά από τη Δεξιά των σκανδάλων και της αδικίας

admin

Λίνα Μενδώνη απο τη Σάμο: Η Ελλάδα δεν δέχεται καμία πρόκληση στα εθνικά και κυριαρχικά δικαιώματα της

admin

Υγεία στη Σάμο: Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την προσέλκυση και παραμονή ιατρικού προσωπικού στο ΕΣΥ

admin

Όχι στην απαξίωση της Σχολής Θετικών Επιστημών Σάμου

admin

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Βουλευτή Σάμου για το μέλλον του Μαθηματικού Τμήματος Καρλοβάσου

admin