20/10/2026
Σαμιακά

Μέλος του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ ο Ευγένιος Χαρδαβέλλας

2019-11-30 20.42.39

Το Σάββατο 30/11/2019 διεξήχθη από την Ελληνική Μεγάλη Αποστολή του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ, Τελετή Περικοσμήσεως νέων Μελών καθώς και η 13η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: “Οι Ιππότες στην Λαογραφία”, κατά την οποίαν Απενεμήθησαν Αριστεία σε τρεις Εξέχουσες Προσωπικότητες των Γραμμάτων, της Κοινωνικής Προσφοράς και των Επιστημών.

Μέλος του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ ο Ευγένιος Χαρδαβέλλας

Μέλος του Ιστορικού αυτού Τάγματος εχρίσθη ο Σάμιος Ευγένιος Χαρδαβέλλας.
Παρέστησαν εκπρόσωποι της Ορθοδόξου και της Καθολικής Εκκλησίας, Υψηλόβαθμοι Αξιωματούχοι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, Οφφικίαλοι Ορθοδόξων Πατριαρχείων, Ακαδημαϊκοί και Παράγοντες της Πολιτικής, Επιχειρηματικής και Καλητεχνικής ζωής.
Το Ευγενές αυτό Ιπποτικό Τάγμα, παράγει παγκοσμίως σημαντικότατο Ανθρωπιστικό Έργο, προστατεύοντας και προωθώντας την Χριστιανική Πίστη.
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Σάμος και Ικαρία: Απεργιακές συγκεντρώσεις εκπαιδευτικών στις 21 Οκτωβρίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Επτά επιστήμονες από το Καρλόβασι στη λίστα Stanford με το 2% των κορυφαίων του κόσμου

Πικετοφορία στο Βαθύ για τα ναυάγια σε Σάμο και Λέσβο

Ναυάγιο βόρεια της Σάμου: Στους 15 οι διασωθέντες, έξι νεκροί και τρεις αγνοούμενοι

Ναυάγιο στα Αυλάκια της Σάμου: Έξι νεκροί και 14 διασωθέντες

Στρατιωτικοί: Νέες κινητοποιήσεις κατά της «Ατζέντας 2030»