30.9 C
Σάμος
01/07/2025
Σαμιακά

Τελετή Έναρξης στο Δ.ΙΕΚ Σάμου

Banner Samos24

Ολοκληρώθηκε ο Αγιασμός και η τελετή έναρξης της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς 2017-2018 στο Δ.ΙΕΚ Σάμου, παρουσία των καταρτιζόμενων και των καθηγητών.

Το ΔΙΕΚ Σάμου φέτος ξεκινάει με μια ιδιαίτερη δυναμική με τους σπουδαστές να ξεπερνούν τους 150 έχοντας  επιλέξει μία από τις 7 ειδικότητες που διδάσκονται εντελώς δωρεάν και χωρίς να υπάρχουν ελλείψεις σε  εκπαιδευτικό προσωπικό .

Ο διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Σάμου Νίκος Τριανταφύλλου , ευχαρίστησε τους καθηγητές και τους καταρτιζόμενους που επέλεξαν το Δ.ΙΕΚ  Σάμου για τη συνέχιση των σπουδών τους, τονίζοντας ότι το δημόσιο ΙΕΚ  Σάμου ξεκινά με 5 νέα τμήματα σε σύνολο 7  για πρώτη φορά ,κάτι που αποδεικνύει ότι γίνεται σωστή και σοβαρή δουλειά με απώτερο σκοπό την απορρόφηση των καταρτιζομένων από την αγορά εργασίας.Τον Αγιασμό τέλεσε o Πατήρ Δημήτριος Ρηγάκης.

 

 

 

Related posts

Κινητοποίηση Εργατικού Κέντρου Σάμου: Διαμαρτυρία κατά κυβερνητικού κλιμακίου

admin

To Αρματαγωγό «Σάμος» στο λιμάνι Βαθέος: Επισκέψιμο για το κοινό στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας

admin

Σάμος: Kινητοποίηση των επαγγελματιών των συνεργείων κατά του «Ψηφιακού Πελατολογίου»

admin

Πάνω από 50 παιδιά στην πρώτη περίοδο των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης

admin

Από 2 Ιουλίου: Το Ανανεωμένο Superstar II της Seajets «βάζει πλώρη» για Σάμο και Δωδεκάνησα

admin

ΓΕΛ Καρλοβασίων: Θρίαμβος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις – Δύο πρωτιές στον Νομό Σάμου!

admin

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις Προσκλήσεις «Επιχειρώ πράσινα» στα μικρά νησιά, ύψους 50 εκ. ευρώ

admin

Η Εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

admin

Ε.Ο.Σ.Σάμου: Οδηγίες για την καταπολέμηση της ευδεμίδας στα αμπέλια

admin