22/07/2026
Δήμος

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Κλειστές υπηρεσίες την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου λόγω απεργίας για τη δημόσια υγεία

20250210_185800

Κλειστές θα παραμείνουν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου οι υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων που οργανώνονται για τη δημόσια υγεία στο νησί. Η απόφαση αυτή σχετίζεται με την ανάγκη ανάδειξης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τομέας υγείας στη Σάμο, τα οποία έχουν άμεση επίπτωση στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Κλειστές υπηρεσίες την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου λόγω απεργίας για τη δημόσια υγεία

Στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε για το ζήτημα, παρευρέθηκαν και ενημέρωσαν το Σώμα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου, Στράτος Καπώλης, ο πρόεδρος των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, Σταμάτης Φίλιππής και ο Μάριος Βαλωμένος πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπάλληλων Νομού Σάμου και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Νομού Σάμου όπου κατέθεσαν τις απόψεις τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων την επείγουσα ανάγκη λήψης μέτρων για τη βελτίωση των ιατρικών υπηρεσιών και των συνθηκών εργασίας στο νοσοκομείο.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ομόφωνο «ναι» στην 99ετή παραχώρηση χρήσης του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο ΥΠΠΟ

Στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου η παραχώρηση του Μουσείου Ναυπηγικών Τεχνών στο Υπουργείο Πολιτισμού

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του διοικητή του 649 ΤΕ στον δήμαρχο Δυτικής Σάμου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου ανοίγει τις πόρτες του: Ωράριο, τιμές και εγγραφές

4 προσλήψεις συνοδών απορριμματοφόρου στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Ανατολική Σάμος: Αυτή είναι η σύνθεση του Προεδρείου και της Δημοτικής Επιτροπής