25 C
Σάμος
01/07/2025
Δήμος

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Δυτικής Σάμου

Banner Samos24

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025, στις 20:00 το βράδυ, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει έξι θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου και ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία:

  1. Κόστος Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2025: Ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών», κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, ζητά ενημέρωση για το συνολικό κόστος των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.
  2. Διαχείριση Απορριμμάτων: Το καίριο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Δήμο Δυτικής Σάμου τίθεται προς συζήτηση και ενημέρωση από τον δημοτικό σύμβουλο της «Συμμαχίας Πολιτών», κ. Ιωάννη Βαλσαμίδη.
  3. Τουριστικά Έργα στον Μαραθόκαμπο: Ο κ. Δημήτριος Βολακάκης, επίσης δημοτικός σύμβουλος της «Συμμαχίας Πολιτών», ζητά ενημέρωση για την πορεία και τον σχεδιασμό έργων που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη στη Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου.
  4. Στελέχωση Υπηρεσίας Δόμησης (ΥΔΟΜ): Η επάρκεια και τα προβλήματα στελέχωσης της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου θα συζητηθούν κατόπιν πρότασης του δημοτικού συμβούλου της «Συμμαχίας Πολιτών», κ. Δημητρίου Κυπραίου.
  5. Προβλήματα Κοινότητας Κουμαιίκων: Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κουμαιίκων, κ. Ιωάννης Καλούσος, θα θέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα και θα καταθέσει προτάσεις για την επίλυσή τους.
  6. Εγκατάσταση Αιολικών Πάρκων: Το ευαίσθητο θέμα της εγκατάστασης πάρκων αιολικής ενέργειας στο νησί της Σάμου φέρνει προς συζήτηση ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», κ. Βασίλειος Κοσμάς.

Related posts

Βαγγέλης Μαρνέζος: “Η Γαλάζια Σημαία γεμίζει χαρά την ακτή μας στο Ποτάμι Καρλοβάσου”

admin

Προσοχή: Άνεμοι έως 9 μποφόρ από το Σάββατο στη Σάμο

admin

Ανατολική Σάμος: Παραιτήθηκε απο Εντεταλμένος Σύμβουλος o Δημήτρης Βλασιάδης

admin

Συμμετοχή του Αντιδημάρχου Μανώλη Νικολού στην 17η Πανελλήνια Σύνοδο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

admin

«Αιδώς και ως εδώ!»: Η Συμμαχία Πολιτών κατηγορεί τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου για «καπηλεία» έργων

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου-Αιδώς Αργείοι : “Με έργα απαντάμε στον εκνευρισμό της αντιπολίτευσης”

admin

Μουσικό Σχολείο Σάμου: Αντιδρά η Λαϊκή Συσπείρωση για την άρνηση ίδρυσης τμήματος

admin

Προβληματισμός στη Δυτική Σάμο: Η “Συμμαχία Πολιτών” θίγει ζητήματα ηθικής και αναπτυξιακής απραξίας

admin

Καρναβάλι Δυτικής Σάμου: 22.064€ το τελικό κόστος – Αναλυτικός απολογισμός μετά από ερώτηση Λυμπέρη

admin