33.9 C
Σάμος
27/07/2025
Δήμος

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Δυτικής Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025, στις 20:00 το βράδυ, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει έξι θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου και ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία:

  1. Κόστος Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2025: Ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών», κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, ζητά ενημέρωση για το συνολικό κόστος των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.
  2. Διαχείριση Απορριμμάτων: Το καίριο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Δήμο Δυτικής Σάμου τίθεται προς συζήτηση και ενημέρωση από τον δημοτικό σύμβουλο της «Συμμαχίας Πολιτών», κ. Ιωάννη Βαλσαμίδη.
  3. Τουριστικά Έργα στον Μαραθόκαμπο: Ο κ. Δημήτριος Βολακάκης, επίσης δημοτικός σύμβουλος της «Συμμαχίας Πολιτών», ζητά ενημέρωση για την πορεία και τον σχεδιασμό έργων που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη στη Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου.
  4. Στελέχωση Υπηρεσίας Δόμησης (ΥΔΟΜ): Η επάρκεια και τα προβλήματα στελέχωσης της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου θα συζητηθούν κατόπιν πρότασης του δημοτικού συμβούλου της «Συμμαχίας Πολιτών», κ. Δημητρίου Κυπραίου.
  5. Προβλήματα Κοινότητας Κουμαιίκων: Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κουμαιίκων, κ. Ιωάννης Καλούσος, θα θέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα και θα καταθέσει προτάσεις για την επίλυσή τους.
  6. Εγκατάσταση Αιολικών Πάρκων: Το ευαίσθητο θέμα της εγκατάστασης πάρκων αιολικής ενέργειας στο νησί της Σάμου φέρνει προς συζήτηση ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», κ. Βασίλειος Κοσμάς.

Related posts

Σάμος- Έρχεται διήμερο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

admin

Πρόσκληση για Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Ευχαριστίες για το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

admin

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουμαιίκων, Ιωάννης Καλούσος – «Δεν αξίζει πλέον τον κόπο»

admin

Τρία χρόνια από την τραγωδία: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 στην Πλάκα Παλαιοχωρίου

admin

Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου: «Ανεπαρκής η προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο»

admin

«Απογοητευτική» η εικόνα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, λέει η ΑΝΑ.Σ.Α

admin